Jan Hellesøe

 

Book Jan Hellesøe hos MusikEvent – manipulationsekspert og showmand.

Han er en af Danmarks førende mentalister og kan nu opleves på nærmeste hold. Jan Hellesøe udfører sine forførende manipulationer til alt fra firmafesten til privatfesten og er på den måde med til, at løfte stemningen med sin nærværende underholdning i topklasse. Det sker ved tankeeksperimenter, hypnose og andre psykologiske greb.

I over 20 år har Jan Hellesøe optrådt og har herfra også international erfaring fra både Hollywood og Las Vegas, hvor han har været bosat i to år. Jan Hellesøe er topprofessionel og mestrer til perfektion enhver form for psykologisk manipulation.

Det skete blandt andet i DR3-programmet, ‘Fuckr med din hjrne’, hvor Jan Hellesøe for alvor blev kendt i den danske befolkning. Book Jan Hellesøe hos MusikEvent – han optræder både på dansk og engelsk. Ved et show med Jan Hellesøe tilpasses altid efter publikum med garanti for et humoristisk, intimt og forunderligt show, som publikum meget sent vil glemme.

Jan Hellesøe er et sikkert indsalg, hvor publikum vil blive godt underholdt med de hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer, som meget omhyggeligt og velforberedt udføres af manipulationseksperten. 

Jan Hellesøe booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jan Hellesøe

Stand-Up komiker

9 + 1 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jan Hellesøe pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen