Jan Hellesøe

 

Book Jan Hellesøe hos MusikEvent – Hypnotisør, Illusionist & Inspirator

Velkommen til en verden af forbløffende underholdning og mentale forvandlinger med Jan Hellesøe – en mester i at udfordre dine forestillinger og inspirere til nye perspektiver.

Hvem er Jan Hellesøe?

Jan Hellesøe er ikke blot en hypnotisør, illusionist og psykologisk manipulator – han er en visionær entertainer, der forstår at forvandle den måde, du ser verden på. Med mere end 25 års erfaring i bagagen har Jan både udviklet og forfinet sine unikke evner inden for hypnose og manipulation og har optrådt på scener i både Hollywood, Las Vegas samt det meste af Danmark.

Hvor er Jan Hellesøe kendt fra?

Du kender måske Jan Hellesøe fra hans banebrydende TV-produktioner, herunder ”I hjernen på stjernen”, “Manipulator”, “Fuckr med dn hjrne” og “Hypnodating”, der har fascineret seere i hele landet. Han har også opnået anerkendelse for sine prisvindende shows, der kombinerer hypnotiske teknikker med forbløffende illusioner.

Hvad er det han kan?

Jan Hellesøe leverer ikke blot en forestilling – han skaber en uforglemmelig oplevelse, der vil få dig til at se verden med nye øjne. Gennem hypnotiske teknikker og psykologisk manipulation udfordrer Jan dine tanker og overrasker dig med fantastiske optrædener, der går ud over dine forventninger.

Hvad får man ud af at deltage i et show med Jan Hellesøe?

Et show med Jan Hellesøe er ikke bare underholdning – det er en rejse ind i det uventede. Du vil blive forundret over hans evne til at læse dine tanker og forbløffet over hans unikke talent for at skabe forandringer i øjeblikket. Uanset om du er eventarrangør, virksomhedsejer eller bare en nysgerrig tilskuer, vil du forlade Jans show beriget med nye indsigter og uforglemmelige minder.

Hvem henvender showet sig til?

Jan Hellesøes shows henvender sig til alle, der søger en anderledes og inspirerende oplevelse. Uanset om du er tiltrukket af tankens kraft, fascineret af illusioner eller bare nysgerrig efter at udforske det ukendte, vil Jan Hellesøe fortrylle dig med sit unikke talent og charme.

Så hvorfor vente?

Book Jan Hellesøe til dit næste arrangement og oplev magien selv. Fra virksomhedsevents til private fester – Jan Hellesøe vil ikke blot optræde, han vil forvandle dit arrangement til et mindeværdigt øjeblik, som dine gæster vil tale om i lang tid fremover.

Jan Hellesøe booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jan Hellesøe

Stand-Up komiker

14 + 13 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jan Hellesøe pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen