Jacob Haugaard

En masse underholdningserfaring har Jacob Haugaard uden tvivl på bagen fra sin tidligere karriere. Netop den erfaring gør Jacob Haugaard flittigt brug af, når han i dag drager afsted, som komiker, musiker, sanger, skuespiller, tekstforfatter og sangskriver. Der er ikke det Jacob Haugaard ikke kaster sig ud i.

Jacob Haugaards alsidige CV byder på meget forskelligartede jobs såsom sømand, pædagog, murerarbejdsmand, huslærer – og nå ja, selvfølgelig politiker. Ja, du var måske selv én af dem, som stemte ham ind i Folketinget i sin tid? Book Jacob Haugaard hos MusikEvent.

Gennembruddet i underholdningsindustrien fik Jacob Haugaard gennem samarbejdet med Finn Nørbygaard på Lørdagskanalen. Ud af samarbejdet mellem Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard kom eksempelvis udtrykket JA-dak. Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard lavede også film om Jydekompagniet og også den velkendte reklame for Tuborg Squash. Senest har de medvirket i actionfilmen – Den Sidste Rejse.

Jacob Haugaard er meget populær og kendt af de fleste – ja, hvem husker ikke, at have moret sig kongeligt over Jacob Haugaards kvikke replikker og practical jokes, hans valgprogram til Folketinget om medvind på cykelstierne, gratis øl og flottere julegaver?

Jacob Haugaards repertoire har ingen ende. Til Jacob Haugaards show er der altid stor mulighed for at få trænet lattermusklerne og synge med på de geniale musikalske indslag. Nej, Jacob Haugaard er ikke til at gå fejl af!

Jacob Haugaard optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin!

Jacob Haugaard booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jacob Haugaard

Kunstner

4 + 9 =

Optræden: 1 x 40 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jacob Haugaard pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen