ItaloBrothers

ItaloBrothers er kendt for hits som “Stamp on the Ground”, “Summer Air”, “This Is Nightlife”, “Radio Hardcore” og “Let Go”. Bookes hos MusikEvent

Over en milliard streams alene på Spotify, multi-platin-priser i flere lande, udsolgte shows over hele verden. Der er nok ikke mange tyske kunstnere, der kan se tilbage på sådan en succeshistorie….men det kan ItaloBrothers.

Og selv efter 19 år i rampelyset bliver de stadig ikke trætte af at tilføje flere kapitler til denne historie. Med hits som “Stamp on the Ground”, “Summer Air”, “My Life is a Party” eller senest “Down For The Ride” har ItaloBrothers opnået verdensomspændende succes.

Men lad os være ærlige – hvem ville have turdet spå om sådan en karriere i 2005. For hvis det, Kristian “Kris” Sandberg, Zacharias “Zachi” Adrian og sangeren Mathias “Matze” Metten fortæller os, er sandt, så startede det hele som en slags “sjovt projekt” i 2005 i en lille, røgfyldt kælder i den stille by Nordhorn i Niedersachsen.

Med “Stamp on the Ground” landede gruppen et verdenshit i 2009. Dansenummeret bragte dem ikke kun forskellige platinpriser, hitlistesucceser og svimlende høje streaming- og kliktal. I årene efter tog det dem også rundt på hele kloden, ind i alverdens klubber og ud foran utallige mennesker, der dansede til deres iørefaldende beats.

Efter Zachi forlod gruppen i 2015, hentede de frisk forstærkning i form af produceren Hanno Lohse, alias Cody Island, og fortsatte ufortrødent deres tidligere succeser med “Summer Air” i 2017. Sangen kom ind på top 20 af singlehitlisterne i tysktalende lande i sommeren samme år og blev belønnet med multi-platin i Sverige, Danmark og Norge, samt guld i Tyskland, Østrig og Schweiz.

​Deres succesfulde rejse har ikke kun ført dem til forskellige lande på kloden, men også bragt dem i kontakt med en bred vifte af musikalske genrer. Med singler som “Down for the Ride”, “Let Go (feat. Kiesza)” og “One Day” har de de seneste år produceret numre, der viser deres enorme erfaring med musik og hvad der skaber et hit. Og alt dette uden nogensinde at give afkald på deres musikalske signatur, der gør det næsten umuligt at sidde stille. 

ItaloBrothers fortsætter deres rejse med at sætte gang i dansegulvene i Europa og resten af ​​verden i de kommende måneder og år.

Book ItaloBrothers hos MusikEvent. Kontakt os I dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book ItaloBrothers

Kunstner

10 + 11 =

Optræden: 1 x 60 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent ItaloBrothers pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen