Ib Grønbech & ContainerKvartetten

Book Ib Grønbech eksklusivt hos MusikEvent – musikalsk legestue med garanti for latter!

Ib Grønbech & ContainerKvartetten ­tager koncertsteder med storm gang på gang – både med Ib Grønbechs og bandets topmusikalske evner og med en uforlignelig humor – manden er ganske enkelt genial og har en placering som en af landets allerstørste komikere. Netop den kombination sælger billetter!

Ib Grønbech er på det nærmeste blevet kult blandt det yngre publikum. ”De synger med fra start til slut og kan alle sangene, det er en utrolig stor oplevelse for mig” fortæller Ib Grønbech.

Book Ib Grønbech & ContainerKvartetten – de skal opleves! En god sammensætning af artistens bedste hits fra de seneste 39 år leveret med et glimt i øjet og masser af energi i kombinationen med Ibs nordjyske humor, når den er allerbedst.

Både stemmebåndet og lattermusklerne bliver udfordret på en aften i selskab med Ib Grønbech. Publikum overgiver sig til et univers fyldt med morsomme sange serveret på vendelbomål og humørsmitsomme melodier. Koncerten ender i en uundgåelig fællessang. Der bliver grinet højlydt af den lune og skæve humor, som Ib Grønbech sikkert mestrer med improvisation, snorelige timing og spontanitet. Det er ikke blot stand-up og det er næppe ’bare’ en koncert. Det kan være svært at sætte ord på, men en Ib Grønbech koncert er mest af alt stedet, hvor musik går hånd i hånd med komik. Det kan siges ganske kort: Musikalsk legestue med garanti for latter.

I 2024 er det præcist 39 år siden,  Ib Grønbech udgav sin først LP og hurtigt blev den nordjyske sanger og komiker landskendt. Sidenhen er det blevet til en lang række succesfulde udgivelser. I 2016 udgav Ib Grønech en opsamlings CD, hvor han med bandet genindspillede de største Ib Grønbech-hits og tilmed en række nye sange. I 2019 kom det længe ventede album ”På Den Anden Side” som fik 5-stjernede anmeldelser.

Igen i 2024 er der lagt op til en turné rundt i hele landet, hvor kalenderen allerede nu byder på mange koncerter. Ib Grønbech & ContainerKvartetten ser frem til at komme rundt i Danmark og levere et brag af koncert, hvor aftenens publikummer kan synge med fra start til slut på alle de velkendte Ib Grønbech hits.

Ib Grønbech booking sker eksklusivt hos MusikEvent på 70 217 317. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en koncert med Ib Grønbech.

Book Ib Grønbech

Kunstner

8 + 14 =

Optræden: 2 x 45 min eller 1 x 45-60 min

Antal optrædne: 1-5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Ib Grønbech & ContainerKvartetten pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

Følg Ib Grønbech på de sociale medier

Ib Grønbech booking sker eksklusivt hos MusikEvent på 70 217 317.

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen