Hvide Løgne

Book Hvide Løgne hos MusikEvent

Hører du også til dem, som danser, synger og spiller luftguitar, når du hører de danske hits fra 80`erne og 90’erne – så er vi overbevist om at Hvide Løgne er sagen.

Hvide Løgne spiller alle de store danske hits fra 80’erne og 90’erne

Bandet leverer et show med bl.a. numre af Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo And The Dodos, Do The Duck, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet Band, Rugsted/Kreutzfeldt, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser Med Drenge, Alberte, Danseorkesteret m.m.

Bandet består af rutinerede og professionelle musikere, som har adskillige live jobs bag sig og har spillet med mange kendte kunstnere. De har alle en særlig kærlighed til den danske 80´er/90´er scene.

Hvide Løgne er dannet af Do The Duck

Hvide Løgne blev dannet af Karsten Storm (Do The Duck), som bl.a. stod bag de store radio-hits “Ude om natten” og ” Mit liv”.

Hvid Løgne er et rockband, som leverer alle de store danske hits igennem 80’erne og 90’erne. De skaber glæde og feststemning, når de er ude og spille i klubber, til byfester, festivaler osv. Gang på gang har Hvide Løgne hittet blandt veloplagte publikummer med den velkendte rockmusik.

Hvide Løgne bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Hvide Løgne

Kunstner

10 + 13 =

Optræden: 1 x 75-90 min. ell. 2 x 60 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Hvide Løgne pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen