Hula Hula

Book Hula Hula – den ultimative hyldest til Bamse!

“Er du da fuldstændig Vimmer….svej?” Hvis disse ikoniske linjer får dig til at nynne med, så er Hula Hula den perfekte underholdning til din næste begivenhed!

Hula Hula er ikke bare endnu en tribute til Bamses musik – de er Danmarks fedeste! Med en utrolig tæthed på originalen og en energi, der får selv den mindste båd til at gynge, sørger de for, at festen bliver husket i lang tid fremover.

Med en perfekt blanding af alvor, humor og ærbødighed over for Bamses musikalske arv, skaber Hula Hula en uforglemmelig oplevelse for fans i hele Danmark. Frontmanden Michael Kratz leverer Bamses sange med en stemme, der rammer plet, og han bakkes stærkt op af resten af Hula Hula, der har optrådt på alt fra store festivaler til små plejehjem i næsten et årti.

Showet tager publikum med på en nostalgisk rejse gennem Bamses mest ikoniske sange og har vundet stor begejstring fra både publikum og musikelskere på store og små scener. Hula Hula formår at fange den autentiske lyd og energi fra Bamse, samtidig med at de skaber en varm atmosfære, der inviterer publikum ind i deres jyske univers.

Når Hula Hula går på scenen, er der lagt op til fest og fællessang. Med store hits som ‘Venner Kom Og Se’, ‘I En Lille Båd Der Gynger’, ‘Hvorfor Går Louise Til Bal’, ‘Kongens Have’, ‘Har Du Lyst’, ‘Alice’ og ‘Tænker Altid På Dig’, er stemningen høj fra starten. Og de går selvfølgelig også i dybden med Bamses enorme repertoire, hvor de både fremfører de største ballader og de originale fan-favoritter.

Hula Hula består af:

Michael Kratz – vokal

Jes Kirstein –  guitar og kor

Martin Jönsson – keyboards og kor

Jesper Bang Pedersen – bas og kor

Claus Winther – trommer

Hula Hula booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Hula Hula

Kunstner

1 + 14 =

Optræden: 1 x 45-60 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Hula Hula pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen