Hula Hula Band

Book Hula Hula Band – en hyldest til Bamse

Er du da fuldstændig Vimmer….svej?

– Aldrig har en lille båd gynget så meget!

Hula Hula Band er Danmarks fedeste Tribute til Bamses musik. Aldrig har du hørt noget der rammer så tæt på originalen – der er virkelig smæk(buks) på drengen, når de tygger sig igennem de mange mange hits gennem tiden. Ingen byfest uden Bamse, ingen festival uden venner – så venner kom og se, nu springer de ud, og springer alle festlige rammer!

Hula Hula Band består af meget dygtige kompetente musikere, som alle har spillet i diverse forskellige orkestre med mange års sceneerfaring. Her er de gået sammen i en fælles fascination for den folkekære Bamse og har lavet et fantastisk show med alle de bedste sange, som vi alle kender og kan synge med på. Hula Hula spiller koncert op til 3 X 45 MIN. og kan hyres med DJ så hele aftenen bliver fyldt ud.

Hula Hula Bands medlemmer har et imponerende CV i ryggen, som vidner om en bundsolid erfaring og rutine fra mange tusinde koncerter på de Skandinaviske landeveje.

Hula Hula Band har spillet sammen med de helt store navne

De respektive medlemmer har bl. a spillet med / har været en del af: Birthe Kjær, Kandis, Skipper & Co., Dorthe Kollo, Bjørn Tidmand, Anne Herdorf, Trine Bramsen, DanBand, Kirsten Siggaard & Søren Bundgaard, Gemalerne, De 4 Esser, Dario Campeotto, Tommy Seebach, Keld & Hilda, The Donkeys, James Sampson, Jakob Sveistrup, Simone, Brdr. Olsen og mange mange flere.

Tilsammen har bandets medlemmer mere end 100 pladeudgivelser bag sig, enten i eget navn, i andre band-sammenhænge eller som studiemusikere, for andre kunstnere.

Jo, Hula Hula er et usædvanligt rutineret orkester og det skinner tydeligt igennem, når de står på scenerne og holder en fest for publikum.

Hula Hula Band består af:

Michael Krätz – lead vokal og guitar

Claus Sigmann – guitar og kor

Allan Ringgaard – keyboard, harmonika og kor

Brian Lauridsen – bas og kor

Claus Winther – trommer

Hula Hula Band – så kører det!

Book Hula Hula Band – få en god pris

Hula Hula Band booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Hula Hula Band

Kunstner

7 + 2 =

Optræden: 1 x 60 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Hula Hula Band pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen