Hr. Skæg

Oplev magien med Hr. Skæg – Et interaktivt børneshow for alle aldre! Book Hr. Skæg hos MusikEvent

Træd ind i Hr. Skægs forunderlige verden, hvor tal og bogstaver bliver til leg, og hverdag bliver forvandlet til et spændende eventyr. Hr. Skæg, alias den karismatiske Mikkel Lomborg, tager børn og voksne med på en fascinerende rejse fyldt med sang, musik og sjove historier.

Hvem er Hr. Skæg?

Mikkel Lomborg, en dygtig pædagog født i 1971, er hjernen bag Hr. Skæg. Med årtiers erfaring inden for sang, musik og børnepædagogik er han garant for en underholdende og lærerig oplevelse. Hr. Skæg er en eftertragtet entertainer med en fyldt kalender og mange institutioner, biblioteker og shopping centre vælger at booke ham, især i forbindelse med skoleferier.

Book Hr. Skæg til en unik oplevelse

Ønsker du at bringe Hr. Skægs magi til dit arrangement? Kontakt os nu for at booke dette populære børneshow, hvor sjov og læring går hånd i hånd. Hr. Skæg inddrager publikum på en mindeværdig måde, og alle, uanset alder, kan deltage aktivt i sang og løsningen af sjove opgaver inden for tal, bogstaver, ord, matematik og sprog.

Syng, dans, lær – alt med Hr. Skæg

Hr. Skægs show er ikke bare underholdning; det er en interaktiv oplevelse, hvor børn og voksne inviteres til at synge, danse og lære sammen. Efter mere end et årti på Ramasjang er Hr. Skæg stadig en elsket figur, og nu har alle chancen for at møde ham live i et sprudlende show.

Gør din næste begivenhed uforglemmelig med Hr. Skæg – en festlig kombination af sjov, musik og pædagogik, der spreder glæde i alle aldre!

Hr. Skæg booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Hr. Skæg

Kunstner

12 + 10 =

Optræden: 1 x 50 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Hr. Skæg pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen