Hit Orchestra

Book Hit Orchestra hos MusikEvent.

Publikum synger med hit efter hit, festen koger og dansegulvet ryster. Hit Orchestra er uden tvivl et af landets mest populære og bookede bands. Hit Orchestra leverer til alle opgaver og giver altid en nærværende, personlige optræden ud over det sædvanlige – en live show i absolut musikalsk topklasse.

Med egne fortolkninger af de allerstørste dansehits gennem tiden fyrer Hit Orchestra altid op under festen. Med live bandets brusende energi og topmusikalitet, når de altid langt ud over scenekanten. Som live musik til fest, er det præcis den ægte vare!

Hit Orchestra spiller som live musik til fest til alt fra store firmaarrangementer, internationale begivenheder, award-shows, landsstævner og private arrangementer. Live bandet tager altid pulikum med på en mindeværdig tidsrejse med farver og fest, performance, god stemning og dans.

Hit Orchestra har gennem årene været backingorkester for en længere række af Danmarks største artister, såsom Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Peter A.G., L.I.G.A, Rugsted/Kreutzfeldt, Michael Falch, Shaka Loveless, Joey Moe, Ida Corr og flere.

På scenen ses med Hit Orchestra nogle af landets mest rutinerede og dygtige musikere og sanger, som udover dette band spiller med andre artister og orkestre fra landets øverste skuffe. Og Hit Orchestra spiller selvfølgelig altid med Louise Moe i front.

Hit Orchestra bookes i forskellige bandkonstellationer – med alt fra 5 til 12 musikere på scenen og kan i øvrigt altid engageres med en hvilken som helst solist. Enhver performance og optræden skræddersys til det givne event – også uanset sted og størrelse.

Hit Orchestra spiller simpelthen musik, fordi de bare ikke kan lade være. Af netop den grund, kan bandet løfte erhvert arrangement og publikum og give dem en uforglemmelig oplevelse.

Hit Orchestra booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Hit Orchestra

Kunstner

11 + 8 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 5-12

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Hit Orchestra pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen