Hardinger Band

Med over 50 spillede koncerter gik 2018 forygende for Hardinger Band. Nu er Hardinger Band igen klar i 2019! Book Hardinger Band hos MusikEvent.

Som altid bliver der med Hardinger Band lagt op til fællessang, fest og musikfestival stemning og det folkekære, Shubidua bagkatalog, er en direkte indbyder til en musikalsk tur ned ad memory-lane med gode gamle Shubidua sange, som: ’Står På En Alpetop’, ’Hvalen Hvalborg’, ’Sexchikane’ og mange, mange flere.

Som Hardinger Band selv siger:

’Shubiduas 250 numre får en god, stærk kop Generator Bouillon!! Ja, Hvalen Hvalborg lever i sit bedste hvalgående! Hardinger Band sætter strøm til ’Den Rødglødende Tråd’ og ’Fed Rock’ gennem hele sommeren. Kom og syng med! Se om I kan overdøve os!.

Vi garanterer ligeså godt sommervejr i 2019, som i 2018. Vi spiller vores Shubidua-sangskat med storbrølende guitarer, smukke korstemmer og ikke desto mindre fællessang, som jorden ryster. Kort sagt: Vi, i Hardinger Band, glæder os til at se jer alle igen!!’

En koncert med Hardinger Band er med hænder over hovedet og fed fest hele vejen igennem! Hardinger Band booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Hardinger Band

Kunstner

1 + 6 =

Optræden: 1 x 75 min

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Hardinger Band pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen