Gurli Gris

Gurli Gris er en utrolig kendt og elsket TV-figur blandt de yngste børn, deres forældre og bedsteforældre. Programmet er oprindeligt fra England og startede tilbage i 2004, men blev hurtigt populær både i Skandinavien og resten af verden. TV-programmet Gurli Gris vises bl. a. på DR Ramasjang, Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon og Netflix og ligger på samtlige kanaler i toppen af hitlisten, når det gælder før-skole børneprogrammer.

Nu er det så også endelig blevet muligt at opleve Gurli Gris og evt. hendes lillebror Gustav Gris live – showet er i 100 % børnehøjde med en flot produktion, stort bagtæppe, intro speak og musik som børnene kender fra TV. Ca. en halv time inden showet starter, går nedtællingen i gang.

Der er lagt op til et forrygende børneshow med en børne konferencier, som med sikker hånd styrer publikum sikkert igennem hele eventet med både sang, musik og sjove konkurrencer, hvor der bl.a. kan vindes originale Gurli og Gustav Gris bamser.

Efter showet får børnene mulighed for at komme helt tæt på deres idoler og hilse på både Gurli og Gustav Gris og hvor der bliver lejlighed til at tage billeder sammen med dem begge. Der uddeles også fankort med Gurli og Gustav til alle børn.

Showet er enestående og tiltrækker ikke kun børn, men også forældre, bedsteforældre, onkler og tanter – det bliver garanteret en sjov og anderledes dag, som du og dine besøgende sent vil glemme.

Gurli Gris kan bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Gurli Gris

Kunstner

2 + 10 =

Optræden: 1 x 30 min. + MEET AND GREET 1 x 30 min.

Antal optrædne: 2-3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Gurli Gris pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen