Grand Prix De Luxe

Oplev den ultimative rejse gennem Melodi Grand Prix-historien – Book Grand Prix De Luxe hos MusikEvent og oplev et fantastisk Grand Prix Show

Glæd dig til et spektakulært show, der hylder den danske Melodi Grand Prix-tradition! Mens vi venter på den næste sæson af det elskede musikprogram, inviterer århusianske Grand Prix De Luxe dig med på en nostalgisk tur gennem sangkonkurrencens historie.

Vi kender alle til tiden, hvor der kun var én tv-station i Danmark – benvarmere og rejehop var på mode – Kirsten Siggaard var en fast del af Dansk Melodi Grand Prix – Tommy Seebach skabte ørehængere som “Krøller eller ej” og “Disco Tango” – Trine Dyrholm dansede under måneskin og Birthe Kjær malede byen rød. Hver generation har sine egne Grand Prix-sange, som enten elskes eller hades, men som uden tvivl er blevet udødelige klassikere. Og hvert forår tager DR os med på en rejse tilbage i tiden med de nostalgiske melodier.

Men hvad gør de mange sultne Grand Prix-fans resten af året? Mens vi venter på næste sæson, kan vi stadig bevare vores glæde på andre måder. Derfor byder show-orkesteret Grand Prix De Luxe publikum på en fantastisk rejse gennem dansk Grand Prix-historie.

Grand Prix De Luxe er en hyldest til den danske Melodi Grand Prix-tradition, og de leverer et festligt og underholdende glimmershow med storslået arrangeret musik, en række kendte hits og masser af “syng med”-omkvæd.

Oplev de uforglemmelige klassikere og det ikoniske rejehop! Grand Prix De Luxe præsenterer de største hits fra Grand Prix-historien, lige fra Mabels “Boom, Boom” til Basims “Cliche Love Song”. Der vil også være et par velkendte internationale vindermelodier på repertoiret. Hvis du er klar til en forfriskende dosis kitsch, nostalgi og fantastisk musik, så er Grand Prix De Luxe de rette til at levere showet!

Vi har alle sunget med på Grand Prix-sangene på et eller andet tidspunkt, og nu er det igen acceptabelt at indrømme det!

Book Grand Prix De Luxe hos MusikEvent I dag. Kontakt os i dag på tlf. 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Grand Prix De Luxe

Kunstner

6 + 15 =

Optræden: 1 x 75 min. 

Antal optrædne: 8

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Grand Prix De Luxe pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen