Gerhard Mark

Book Gerhard Mark hos MusikEvent.

Gerhard Mark er en meget dygtig musiker, som efterhånden har spillet professionelt i over 40 år med musikken som levevej. Derfor behersker Gerhard Mark i dag en utrolig stor erfaring i at få en fest til at fungere 100% fra start til slut med flot og stilfuld underholdningsmusik ved festmiddagen til dansemusik med musik fra de sidste 5 årtier, så der med garanti er dansemusik for enhver smag til dansen.

Gerhard Mark har ligeledes haft stor erfaring, som keyboardmand i bl.a. det kendte orkester Tonight, som i over 25 år spillede over det meste af landet til et hav af succesfulde arrangementer.

Gerhard Mark spiller til stort set alle slags fester lige fra private fester som, bryllup, sølv og guldbryllup til fødselsdags arrangementer, receptioner – men også større firma og forenings arrangementer.

Gerhard Mark har et flot lyd og lysudstyr og kan derfor spille til såvel små som store arrangementer, hvor musikken og lyden altid er i gode hænder. Så ønsker man en dygtig solo musiker ud over det sædvanlige er man altid sikker på en musikalsk succes, hvis man booker Gerhard Mark til sit arrangement. Gerhard Mark er garant for musik i absolut særklasse.

Gerhard Mark booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Gerhard Mark

Kunstner

2 + 5 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Gerhard Mark pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen