Foxx

Foxx – alt i en pakke!

Foxx har, ud over et forskelligartet repertoire, et ekstra højt gear, et show i showet der tilfører festen lige det ekstra, der sender feststemningen helt i top – The ABBA show! Book Foxx hos MusikEvent.

Foxx er et fest- og showband med kvinde(r) i front. Festbandet levere underholdning til hele aftenen med alt det gode 80’er musik og hits op til i dag. Foxx har år efter år dannet rammen for en festlig aften med mange glade festgæster over hele Danmark på samvittigheden.

Foxx spiller præcis den rock’n’roll, som fødderne ikke kan stå stille til. Foxx spiller den pop, som vækker de søde minder og så spiller festbandet alle de gode gamle sange, der til en hver tid får publikum ud på de skrå brædder. Festbandet spiller de allerstørste hits og de bedste numre fra de sidste årtier – fra 70’ernes diskorytmer over danske 80’er-hits til nutidens allerbedste pop- og rocknumre.

The ABBA Show

Med standpunkt i en stor forkærlighed for disco’ens svenske mestre, har Foxx skabt The ABBA

Show. Her får publikum smukke og velsmurte vokalharmonier, glimtende satintøj og to dygtige sangerinder med slående discohjerter. Det er umuligt at sidde stille, når der gives los fra scenen sammen med de to sangerinder, som i fuld udklædning folder sig ud som Agnetha og Anni-Frid.

The ABBA Show med Foxx byder på et velovervejet udvalg af de bedste numre fra ABBAs fantastiske bagkatalog. Foxx præsenterer The ABBA Show, som var det nytårsaften 1980, med Dancing Queens, Super Troubers og Men After Midnight (Gimme, gimme, gimme).

Musik under maden

Foruden The ABBA Show tilbyder Foxx også musik under maden, som skaber den helt rette stemning til en dejlig middag. Foxx er et festband, som sætter en stor ære i, at skabe de bedste rammer for en fantastisk aften. Det at få alt omkring musik og underholdning til at køre gnidningsløst er en mission for Foxx. Live musikken vil altid være afdæmpet med god lyd, så alle gæster har det behageligt. Festbandet kan selvfølgelig godt give den fuld gas, hvis stemningen og ønsket er til det.

Foxx booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Foxx

Kunstner

11 + 3 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 3-4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Foxx pressefoto her

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen