Søs Egelind

Søs Egelind er en kendt og elsket foredragsholder, som har en sjælden evne til at fange sit publikum fra første minut – Book Søs Egelind hos MusikEvent

Søs Egelind har stor viden og erfaring om, hvordan humor, et positivt livssyn og det at kaste sig ud i udfordrende ting kan gøre et liv både sjovere og mere spændende. Søs Egelind har gennem årene fået personlige oplevelser og erfaringer med at slippe humoren løs i hverdagen og formår at formidle på en måde, der fremkalder grin og eftertænksomhed. Hun er en kendt og elsket foredragsholder, som har en sjælden evne til at fange sit publikum fra første minut.

I 2017 vandt Søs Egelind prisen og titlen som Årets Optimist. I 2022 vandt hun og Kirsten Lehfeldt Storm-prisen for lang og tro tjeneste i humorens tegn.

Søs Egelind kan bookes til forskellige emner alt efter, hvad der passer til dig eller din virksomhed
SLIP HUMOREN LØS

Slip humoren løs og brug den i hverdagen!  Med humor som værktøj og våben, kan det blive sjovt og anderledes inspirerende at gå på arbejde. Det bliver lettere at overkomme alt det sure – lige fra støvsugning og skattevæsen til ægtefæller og kriser. Kan man virkelig selv bestemme, hvor sjovt livet skal være? Gu’ kan man da så!  Undersøgelser viser, at sygefraværet falder og produktiviteten stiger, når det lykkes kolleger at more sig sammen – også i arbejdstiden. Søs Egelind er en intelligent kvinde i sin bedste alder, som med en farverig pallet af eftertænksomhed, selvironi og nærvær skaber en forrygende oplevelse. Der er meget stor risiko for at dit dårlige humør er fuldstændigt ødelagt efter et møde med Søs.

KRÆFT, TRIT OG RETNING

Søs Egelind er Dobbelt Verdensmester i Overlevelse af kræft, og deler rundhåndet ud af egne erfaringer i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag om livstruende sygdom og hvordan man kan gå igennem en voldsom krise og komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske. Søs Egelind fik konstateret lymfeknudekræft og var med egne ord ”syltet godt og grundigt ind fra top til tå”, men overlevede, for så at blive ramt af en ondartet modermærkecancer. Udfordringerne har stået i kø, men Søs Egelind fandt ud af, at alvorlig sygdom kan være en gave, hvis man fokuserer og holder retningen mod overlevelse. Hør Søs Egelind i et åbenhjertigt foredrag, ikke kun om sygdom, men om mod, overlevelse, glæde og kærligheden til livet!

ET KÆRLIGT SPARK – et foredrag til erhvervslivet

Søs Egelind kender vi alle som freelance skuespiller, instruktør, forfatter og komiker. Hun har haft skiftende arbejdspladser igennem mere end 30 år, og har oplevet sammenhænge som fungerede godt…. og mindre godt.
Søs Egelind giver i dette foredrag sit bud på, hvordan vi kick-starter et bedre arbejdsliv med hinanden, i et foredrag fuld af humor og konstruktive ideer. Foredraget kan bl.a. indeholde følgende punkter:

 • Få gang i den kreative del af hjernen og optimér glæden ved arbejdet, – og livet.
 • Styrk fællesskabet på arbejdspladsen
 • Vend det hele på hovedet
 • Se og bliv set
 • Tag ejerskab
 • Krop og stemme
 • Forøg glæden og derved produktiviteten
 • Samarbejde på tværs af faglige kompetencer
 • Kreative løsninger på faglige udfordringer
 • Fussion, hvordan?

Søs Egelind målretter gerne sit foredrag til din virksomhed.

 

LITURGI – en troende hednings bekendelser

Et nyt foredrag med Søs Egelind

 • Har teatret og kirken noget til fælles?
 • Har præsten og skuespilleren?
 • Mangler der ”kunder i butikken” og er den danske folkekirke i krise?

I et nyt foredrag giver skuespilleren Søs Egelind sit eget bud på en fornyelse af den kirkelige handling.

Et spændende, inspirerende, passioneret møde med en rutineret foredragsholder.

Om formidling, kommunikation, teknik, indlevelse, passion, ydmyghed,  tolkning, fornyelse, tvivl, kærlighed og energi.

Foredraget henvender sig til alle, men er målrettet menighedsråd, kirkegængere og præster og der lægges op til debat bagefter.

Book Søs Egelind til et foredrag med alvor og humor! Søs Egelind booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Søs Egelind

Foredragsholder

7 + 11 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Søs Egelind pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen