Poul Nesgaard

Poul Nesgaard står som en legendarisk skikkelse i dansk kulturliv, især inden for film og medier. Bookes hos MusikEvent

Han er født 1952 på Frederiksberg og opvokset på en præstegård i Københavns Nordvestkvarter, men har haft en usædvanlig rejse fra ungdommelig rebelskhed til en imponerende karriere.

Han trådte ind i rampelyset som journalist og blev en markant stemme hos Danmarks Radio (DR) fra 1968 til 1992. Hans bidrag til DR spændte bredt og inkluderede programmer som Ungdomsredaktionen, Baggårdsredaktionen, Kajplads 114, I Sandhedens Tjeneste, Flid, FEDT og Snyd, Bliv til noget stort, mens du er lille, Bamse på planeten og Jul og Grønne Skove. Disse programmer gjorde ham kendt, elsket og til tider også kontroversiel i det danske medielandskab.

Nesgaards rejse stoppede dog ikke der. I 1992 blev han udnævnt til rektor for Den Danske Filmskole, en position han beklædte i imponerende 22 år. Hans indflydelse på filmskoleverdenen kan ikke overvurderes, og han satte sit præg på utallige talenter og produktioner i løbet af sin tid der.

Hans engagement i mediebranchen begrænsede sig ikke kun til DR og Den Danske Filmskole. Nesgaard har også haft betydningsfulde roller som bestyrelsesmedlem for TV2, Det Danske Filminstitut og formand for bestyrelsen for Dansk Norsk Samarbejde. Hans bidrag til disse institutioner har været afgørende for udviklingen af dansk medie- og filmindustri.

Nesgaard er ikke blot kendt for sine professionelle bedrifter, men også for sin personlighed og fortællestil. Han er en dygtig formidler og historiefortæller, der formår at fange sit publikums opmærksomhed med autentiske og engagerende fortællinger fra sit liv og sin karriere. Nesgaard besidder en unik evne til at gøre komplekse emner letforståelige og underholdende, hvilket gør hans foredrag til både lærerige og fornøjelige oplevelser.

En af de centrale temaer i Nesgaards foredrag er hans egen livshistorie. Fra sin opvækst som præstesøn med et værelse fuld af reptiler til hans tidlige dage som rebelsk ungdom i 1968’ernes oprør. Han har formået at transformere sig selv fra en skæv figur i DR til en fremtrædende kulturpersonlighed, der har inspireret flere generationer af danskere.

Nesgaard har aldrig ladet sig begrænse af manglen på formel uddannelse. Tværtimod har han brugt sin nysgerrighed og opfindsomhed til at forme en af de mest bemærkelsesværdige karrierer i moderne dansk kulturliv. Han er et levende bevis på, at det er muligt at nå langt uden traditionelle akademiske meritter.

En væsentlig del af Nesgaards historie er også hans samarbejde med andre legendariske skikkelser inden for dansk kultur. Han har arbejdet tæt sammen med navne som Nulle Nykjær Jørgensen, Thomas Winding, Elith Nørreholm og Søren Kragh Jacobsen. Dette samarbejde har været med til at forme ikke kun Nesgaards karriere, men også dansk mediehistorie som helhed.

Nesgaards foredrag er mere end bare en opremsning af hans bedrifter og erfaringer. Det er en dybtgående, underholdende og eksistentiel rejse gennem livet, døden, angsten, modet og alt det, der ligger imellem. Han deler ikke kun sine succeser, men også sine fejltagelser og erkendelser undervejs, hvilket gør ham til en ægte og autentisk fortæller.

Selvom Nesgaard har opnået utallige priser og anerkendelser i løbet af sin karriere, er han stadig ydmyg og jordnær. Han er kendt for sin charme og humor, som han bruger til at engagere sit publikum og skabe en intim atmosfære under hans foredrag.

I dag fortsætter Nesgaard med at inspirere og berige sit publikum med sin livshistorie og indsigt i dansk kultur. Hans foredrag er en mulighed for at lære fra en sand mester inden for medie- og filmverdenen og samtidig blive underholdt af en fascinerende fortæller. Nesgaard er en levende legende, hvis historier vil blive husket og værdsat i mange år fremover.

Book Poul Nesgaard hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Poul Nesgaard

Foredragsholder

1 + 15 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Poul Nesgaard pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Poul Nesgaard

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen