Mikkel Beha Erichsen

Book foredrag med Mikkel Beha Erichsen hos MusikEvent

Mikkel Beha Erichsen (født i 1966 på Nørrebro i København) er dansk tv-vært og tidligere tv-redaktør og producer. Mikkel er nok bedst kendt fra rollen som vært på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark og senere fra rejseprogrammet ”Kurs Mod Fjerne Kyster”. Mikkel er søn af forfatter og søfarer Troels Kløvedal.

Hør Mikkel Beha i foredraget “Mikkel og den hvide verden”, hvor turen går mod Svalbard

I dette foredrag tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard. En noget koldere tur sammenlignet med familien Beha’s eventyr i “Kurs mod fjerne kyster”.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

En påmindelse om at passe på vores fælles klode

En aften med Mikkel er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle, om at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

Book Mikkel Beha Erichsen til en spændende aften allerede i dag!

Mikkel Beha Erichsen kan bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mikkel Beha Erichsen

Foredragsholder

6 + 13 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mikkel Beha Erichsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen