Michael Andersen

Foredrag om cybersikkerhed, psykologi, relationer og arbejdsliv. Book Michael Andersen hos MusikEvent.

Mød Michael Andersen, en dynamisk foredragsholder med en unik evne til at belyse og formidle indsigt i menneskelig psykologi og relationer på en både underholdende og tankevækkende måde.

Med en solid baggrund inden for ledelsesrådgivning på internationalt plan og erfaring med at navigere komplekse forhandlinger, herunder med superhackere fra lande som Rusland, Kina og Nordkorea, er Michael Andersen en ekspert i at forstå, hvordan mennesker tænker og handler – uanset om det er i konferencelokaler eller cyberspace.

Med afsæt i filosofiens og psykologiens teorier, kombineret med personlige erfaringer som far, ægtemand og rådgiver for topledelser i over 35 lande, formidler Michael indsigt, visdom og humor, der får publikum til at reflektere over den menneskelige natur.

Når du booker Michael Andersen, kan du forvente en engagerende oplevelse, hvor han formidler dyb akademisk viden på en letforståelig måde. Hans foredrag efterlader publikum oplyste, underholdt og dybt eftertænksomme. Ud over sine imponerende faglige kvalifikationer er Michael et helt igennem behageligt menneske, der på kærligste vis, tager publikum med ind bag skærmen på hjørnekontoret.

Michael tilbyder en række spændende foredrag, herunder:

Cybersikkerhed:

  • “Gidselforhandleren – Mit liv i warroom”: En unik indsigt i verdenen af gidselforhandlinger og de intense situationer, der opstår bag lukkede døre.
  • “Dine fjender på nettet”: Udforsk udfordringerne ved cyberangreb og hemmelige undercover operationer i en digital tidsalder.
  • “Cybersikkerhed for sjov”: Et interaktivt show udviklet sammen med Anders Lund Madsen, der på underholdende vis øger forståelsen og interessen for IT-sikkerhed.

Arbejdsliv:

  • “Glem alt om god ledelse, du er og bliver en idiot! – Compassionfokuseret ledelse”: Udforsk ledelse i den virkelige verden. Her udfordres den traditionelle opfattelse af god og dårlig ledelse.
  • “Hvis samarbejde skal virke!”: Opdag betydningen af nysgerrighed som den vigtigste ingrediens i effektivt samarbejde.

Med en baggrund som koncerndirektør i en af Danmarks største familieejede milliardkoncerner samt uddannelser fra HARVARD og INSEAD, har Michael Andersen den ekspertise og troværdighed, der kræves for at levere en inspirerende og tankevækkende oplevelse. Han er også en hyppig og respekteret mediedebattør og ekspert, der bidrager til offentlige samtaler med sin velovervejede tilgang og nysgerrighed.

Book Michael Andersen hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

 

Book Michael Andersen

Foredragsholder

1 + 5 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Michael Andersen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Michael Andersen

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen