Mads Christensen

Med sine underholdende inputs og stilsikre inputs engageres Mads Christensen både som foredragsholder, konferencier og vært. Siden 2009, hvor Mads Christensen for første gang deltog i radioprogrammet, Mads & Monopolet, har han været en kendt og elsket radiostemme.

Book Mads Christensen hos MusikEvent – et godt valg til din næste begivenhed. Han er både tankevækkende, munter og sidst men ikke mindst en utroligt dygtig foredragsholder. Med Mads Christensen på scenen, får publikum med sikkerhed et udfordrende og uhyre morsomt foredrag eller en provokerende, men motiverende peptalk. I øjeblikket er Mads Christensen aktuel med sit foredrag, ’Et kursus i kundeforståelse’ og ’Boost dit indre ego’, hvor han turnerer landet rundt. Alt efter arrangørens behov målrettes foredraget gerne til den enkelte virksomhed.

Flere arrangører har udtrykt deres store tilfredshed ved Mads Christensen.

’Mads Christensen var supergod og vores forhandlere grinede big time og havde en hyggelig aften – og så fik de vist også lidt at tænke over!’ -Opel Danmark

’Alt gik lige efter bogen. Mads Christensen levede mere end op til vores forventninger. Han gjorde det forrygende. Og det kan altså være noget af en udfordring, at få alle med i en så broget flok, som han lige har præsenteret for. Men for Mads Christensen var det en snild sag – alle havde det skide sjovt og storroste vores begivenhed efterfølgende!’ – Small Danish Hotels

Book Mads Christensen til en forrygende aften! Mads Christensen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mads Christensen

Foredragsholder

1 + 13 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mads Christensen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen