Lola Jensen

Book Lola Jensen hos MusikEvent – et foredrag om børn og stress.

I 1980 blev Lola Jensen uddannet pædagog. Efter sin eksamen arbejdede hun i de første par år i en børnehave, herefter 2 år på et behandlingstilbud på børn med adfærdsvanskeligheder og i de seneste 20 år som familievejleder i familier med børn, hvor hverdagen er kørt skævt.

Faktisk vil alle forældre deres børn det allerbedste. Dog er det ikke altid, at handling og mål stemmer overens – måske fordi dårlig samvittighed, stress, usikkerhed, manglende selvtillid m.fl overhalder de gode intentioner indenom.

Lola Jensen har som foredragsholder en helt unik og humoristisk måde at præsentere emner på. Et Lola Jensen foredrag er meget indlevende og giver publikum stof til eftertanke og ikke mindst en masse gode grin undervejs i foredraget. Lola Jensen leverer i sit foredrag 2 timers festfyrværkeri omkring forældre-børn forhold og børneopdragelse. Ingen løftende pegefingre, men i stedet en række gode eksempler på små særdeles velkendte situationer fra hverdagen, som rammer sømmet lige på hovedet, så publikum igen og igen må tørre lattertårerne væk.

Hvordan løser man udfordringen, at sin 9-årige datter har en trang til at gå i skole i bar mave samt flere kilo sminke ved hvert øje? Og hvordan får man sine kræsne børn til at nyde grønsagstærten, når faderen i huset starter med at spørge, om man ikke lige får rigeligt med grønt i øjeblikket?

I mange forskellige sammenhænge, som i institutioner, virksomheder m.m., er Lola Jensen en meget eftertragtet foredragsholder. Ja, faktisk alle steder, hvor der er en berøringsflade med børn.

Book Lola Jensen til et foredrag om emner, som parforholdets positive (u)muligheder efter ankomsten af ønskebarnet, mødestruktur, kunsten af glæde sig over at have en teenager i huset, stress, en håndsrækning til Familien Danmark og meget, meget mere. Lola Jensen har udgivet en længere række bøger og ses ofte på TV, når der skal tales om emnet: børn.

Lola Jensen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Lola Jensen

Foredragsholder

15 + 1 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Lola Jensen pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen