Jørgen de Mylius

Jørgen de Mylius er en populær foredragsholder og kan bookes med flere forskellige spændende emner:

Mit livs historie
The story of rock’n roll
Melodi Grandprix
Mit møde med de store Hollywood stjerner fra Walther Matthau til Kevin Costner – inkl. dias

Alle kender Jørgen de Mylius, især fra radio og TV, hvor han gennem de sidste 50 år har været vært på en lang række kendte radio-programmer, som ”Top20”, ”Efter Skoletid”, ”For Teenagere”, ”Pop før/Pop Nu”, ”Tipparaden” mv. I 80´erne ”Mylles Hylde” i 90´erne ”Hitlisten” og op igennem 0´erne en lang række ”Eldorado” og ”Danskpoppen” programmer.

Samtidig har Jørgen de Mylius med stor succes lavet en lang række TV-programmer: Eldorado – Stardust – Hitlisten – Musikboxen m.fl. og sidst men ikke mindst været vært ved Det Danske Melodi Grandprix 11 gange og kommentator ved Det Internationale Grandprix 24 gange. Herudover har han lavet en lang række TV-portræt udsendelser om kendte verdensstjerner, udgivet flere bøger om Cliff Richard, Elvis Presley, Jodle Birge, Dansk Melodi Grandprix, Krøniken (med Claus Hagen Petersen). Med Claus Hagen Petersen er det også blevet til mange forskellige CD-udgivelser af tidens største pop og rock hits.

Om foredraget ”Melodi Grandprix” fortæller Jørgen de Mylius bl.a.:” Melodi Grandprix har været elsket og hadet siden starten, men når vi hører sangene igen – selv mange år efter – vælter minderne frem. Ikke bare om selve programmet eller sangene, men om oplevelser og begivenheder fra den tid i vores liv. Dermed beskriver sangkonkurrencens udvikling også den kulturelle forvandling i Europa fra 1956 og frem til i dag.”

Derfor er det en spændende fortælling, også historisk, om noget nærværende, vi alle kan forholde os til.

Foredraget varer ca. 1 x 60 min. med opfølgende svar på spørgsmål.

Book Jørgen de Mylius til et spændende foredrag i musikkens tegn. Jørgen de Mylius booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jørgen de Mylius

Foredragsholder

4 + 6 =

Optræden: ca. 1 x 60 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jørgen de Mylius pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen