Jan Gintberg

3 ingredienser til arbejdsglæde: HUMOR – KREATIVITET OG MOD

Jan Gintberg er med stor succes de senere år blevet booket til firmaer, virksomheder, kommuner og foreninger med sit blændende humoristiske foredrag om arbejdsglæde, begejstring og humor.

Her har man mulighed for at få et godt grin og samtidig blive inspireret af en af Danmarks travleste komikere, som besidder et sjældent talent for at kunne formidle seriøse budskaber samtidig med at man bliver underholdt og det uanset hvilken branche man er beskæftiget i.

Et foredrag med Jan Gintberg er i den grad med til at top motivere alle i virksomheden til at blive positive ja-sigere med mod til at tænke kreativt og ud af boksen. Du bliver motiveret til at give ”det lille ekstra” uanset hvilket arbejdspres du er under. Det hele bliver formidlet af Jan Gintberg på en unik og hylende morsom måde med masser af aha-oplevelser for tilhørerne. Alt sammen noget der er med til at øge trivslen på arbejdspladsen på en positiv måde.

Oprindeligt er han uddannet landmand, men efter en del arbejdsrejser i Australien, New Zealand og USA, forlod Jan Gintberg landbruget og gik efter et forskningsstudie på Veterinær- & Landbohøjskolen på Frederiksberg. I dag arbejder han skiftevis med radio og tv og optræder samtidig med sine større shows som stand-up komiker. Derudover skriver Jan Gintberg bøger, holder foredrag og er en meget populær underholder ved firmaarrangementer. Han har i mange år rejst landet tyndt både med sine egne one-man shows og i forskellige andre comedy-konstellationer.

Book Jan Gintberg til et underholdende og inspirerende foredrag! Jan Gintberg booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jan Gintberg

Foredragsholder

3 + 12 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jan Gintberg pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Jan Gintberg

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen