Jacob Søndergaard

Mød livsstilcoachen, der udforsker nye tilgange til motivation, sundhed og velvære. Book Jacob Søndergaard hos MusikEvent.

Jacob Søndergaard er ikke bare en sundhedsnørd; han er en visionær kraft, der omfavner en aktiv livsstil som en kilde til personlig transformation og kollektiv forandring. Med en baggrund i human fysiologi og en passion for naturvidenskab, bruger han sin egen krop som et laboratorium for at udforske nye tilgange til sundhed og velvære.

Hans foredrag er ikke kun informative, de er oplevelser. Jacob formår at få sine tilhørere til at grine og reflektere samtidig. Hans kommunikation er fyldt med humor og finurlige sprogblomster, hvilket gør selv komplekse emner letfordøjelige.

Jacob tror på eksperimenter og spørgsmål som nøglen til læring. Han opmuntrer til at udfordre det etablerede og tage chancer, fordi han ved, at det er gennem disse handlinger, at vi virkelig udvikler os.

Kendt som vært på DR1’s “Rigtige Mænd” og tidligere træner for prominente personligheder som Kronprinsesse Mary og landsholdsspiller William Kvist, har Jacob demonstreret sit engagement i at inspirere og motivere mennesker på alle niveauer af samfundet.

Uanset om det er gennem foredrag for store virksomheder som Novo Nordisk og Grundfos eller personlige træningssessioner, tilpasser Jacob sig sine deltagere og udfordrer dem til at lære og vokse inden for deres eget læringsområde.

Jacob Søndergaard er ikke bare en foredragsholder; han er en livsstilsarkitekt, der guider andre mod en rejse mod bedre sundhed og livskvalitet.

Foredrag med Jacob Søndergaard:

Topform Uden Træning:

Jacob Søndergaard slår et slag for en revolution i vores tilgang til sundhed og fitness i foredraget “Topform Uden Træning.” Det er ikke endnu en prædiken om at klemme træning ind i en allerede fyldt kalender eller acceptere en middelmådig tilværelse. Nej, det er en invitation til at se sundhed som en integreret del af vores hverdag, uden at vi behøver at tilbringe timevis i et fitnesscenter.

Med en fortælling fra den afrikanske savanne og en analyse af oprindelige menneskers aktivitetsniveau, tager Jacob os med på en rejse. Vi vil lære, hvordan vi kan udnytte naturens potentiale og opnå en sundere døgnrytme, uden at det kræver en livsomvæltende forandring.

Jacob udfordrer os til at omfavne begreber som fordybelse, ubehag og hverdagsstolthed. Han insisterer på, at vi kan tilføje en smule kompleksitet til vores rutiner og forvandle dem til platforme for fysisk aktivitet og kvalitetstid for os selv og vores kære.

Den Ubrydelige Vane:

I “Den Ubrydelige Vane” tager Jacob os med på en dybdegående undersøgelse af, hvad der kræves for at ændre vaner – især hos mænd, der ønsker at forblive tro mod deres maskulinitet. Han deler indsigt fra sin tid som træner på DR1’s “Rigtige Mænd” og udfordrer de traditionelle forestillinger om viljestyrke og forandring.

Gennem en fascinerende rejse ind i motivationspsykologien afslører Jacob de sande årsager til vores kamp med at ændre vaner. Han stiller spørgsmål ved, om viljestyrke virkelig er nok, og udforsker rollen af relationer i vores evne til at leve sundt.

Foredraget inkluderer også praktiske retningslinjer til en sund kost og enkle øvelser, der viser, at sundhed ikke behøver at være kompliceret. Med eksempler og case historier fra “Rigtige Mænd” samt udfordrende øvelser, vil Jacob inspirere os til at opdage vores eget potentiale for personlig vækst og forandring.

Book Jacob Søndergaard til et foredrag, der med humor skaber refleksion omkring egen evne til at skabe forandring og bryde vaner! Jacob Søndergaard booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jacob Søndergaard

Foredragsholder

13 + 5 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jacob Søndergaard pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Jacob Søndergaard

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen