Hans Pilgaard

Hans Pilgaard – Ikonisk dansk TV-Vært og Journalist. Bookes hos MusikEvent

Vi har glæden af at præsentere en af Danmarks mest markante personligheder inden for mediebranchen – Hans Pilgaard. Kendt for sit karismatiske væsen, dybtgående journalistik og evne til at formidle komplekse emner på en tilgængelig måde, er Hans Pilgaard en af de mest eftertragtede tv-værter og journalister i Danmark.

Med varme, charme og masser af humor har Hans Pilgaard cementeret sig som en af Danmarks mest populære journalister og studieværter og det er næsten uundgåeligt at blive smittet af hans gode humør. Han har ledt programmer fra underholdningsformater til dybdegående dokumentarer. Hans Pilgaards engagement og dedikation til sit arbejde skinner igennem i hvert projekt, han berører.

Hans Pilgaard er ikke kun en dygtig tv-vært, men også en respekteret journalist. Han har en unik evne til at grave dybt ned i historier, stille de kritiske spørgsmål og levere objektiv og informativ rapportering. Hans arbejde har bidraget til at forme den offentlige mening og skabe dialog om vigtige emner i samfundet.

Udover hans imponerende tv-karriere er Hans Pilgaard også en efterspurgt foredragsholder. Hans levende fortællestil og evne til at engagere sit publikum gør hans foredrag til en oplevelse, der både informerer, skaber refleksion/eftertanke og underholder.

Oplev ham f.eks. i foredraget ”Find din version 2.0” – et foredrag om at kunne rejse sig igen efter modgang – eller i showet ”Kampen for et sjovere liv” – hvor Hans insisterer på at tage kampen for et sjovere og mere autentisk liv i en verden hvor livsglæde, humøret og håbet har trange kår.

Book Hans Pilgaard til et foredrag med alvor og humor! Hans Pilgaard booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Hans Pilgaard

Foredragsholder

11 + 1 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Hans Pilgaard pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Hans Pilgaard

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen