Hans Engell

Hans Engell er en anerkendt foredragsholder, forfatter og ikke mindst politisk kommentator. Tidligere politiker, minister og chefredaktør. Book Hans Engell hos MusikEvent.

Når det kommer til dansk politik, er der kun få der ved mere end Hans Engell. I mere en 35 år, har Hans Engell været en fast del af Christiansborg og været tæt på alt – både som toppolitiker, medlem af tidligere regerings inderkreds og som journalist. Og i dag er han uden tvivl en af Danmarks mest anerkendte politiske kommentatorer.

Hans Engell engageres til forskellige foredrag med følgende emner.

Den perfekte statsminister

Hans Engell har kendt samtlige statsministre siden Anker Jørgensen. I dette foredrag berører Hans Engell emnet, ’Hvad kræver det at være den perfekte statsminister?’. Og findes hun eller han overhovedet? Lars Løkke er det ikke, men var Thorning-Smith, Poul Nyrup, Schlüter eller Anker overhovedet perfekte? Ifølge Hans Engell er svaret klart: Nej. I dette Hans Engell foredrag tager han sit publikum på en rejse gennem de sidste 50 år i dansk politik og zoomer ind på statsministerrollen med spørgsmålet, hvad der egentlig kræves af en statsminister og toppolitiker i dagens Danmark. Og hvad kræver vi egentlig af hinanden? I foredraget kommer Hans Engell tæt på sammenhængen mellem politik og mennesker.

Hvad skal Danmark leve af?

I dette interview stiller Hans Engell skarpt på, hvad Danmark skal leve af i fremtiden. Indien, Kina og Brasilien sætter vores land under pres – kan vi klare os i konkurrence og er vi dygtige nok? I dette foredrag giver Engell en analyse af disse års udfordringer for politikerne, organisationer og dansk erhvervsliv. Han berører emnet, om Danmark erhvervsmæssigt og økonomisk er på vej ned – hvordan vi fastholder vores velfærdssamfund på det høje niveau, hvis arbejdspladserne rykker til Kina – og hvad gør vi med det udgangspunkt, at halvdelen af den danske befolkning henter sin indkomst fra de offentlige kasser?

Har vi ikke brug for flere erhvervsfolk i dansk politik?

I dagens Danmark har stadig færre politikere erfaring fra erhvervslivet eller en personlig baggrund. Udfordringen ligger nu i, om det er erhvervslivets personlighederne, som ikke forstår dagsordenen i dansk politik eller er det omvendt? Borgen er styret af akademikere og det danske erhvervsliv klager over, at vores politikere ikke forstår virksomhedernes vilkår. Erhvervslivet og politikerne er ved at gå i hver sin retning, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for vores udvikling i samfundet. I dette foredrag leverer Hans Engell et oplæg omkring denne problemstilling – forholdet mellem dansk politik og erhvervsliv. Hvilke politiske profiler kommer til at bestemme i de kommende år? Og hvordan sikrer vi os, at virksomhederne bliver hørt på Christiansborg og i kommunerne i landet? Er dansk politik udelukkende for den akademiske elite – og hvilken betydning har det for vælgerne og erhvervslivet?

Hans Engell engageres udover en lang række dansk-politisk fokuserede foredrag også til emner som ytringsfrihed/ytringspligt og et historisk indblik i danskerne og EU.

Hans Engell booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Hans Engell

Foredragsholder

8 + 10 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Hans Engell pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen