Emil Midé Erichsen

Book Emil Midé Erichsen hos MusikEvent – kendt fra “Kurs mod fjerne kyster”

Emil Midé Erichsen er kendt som skipper fra rejse-programmet ”Kurs mod fjerne kyster”, hvor vi følger Emil og hans lillebror Theis på en 3 år lang jordomsejling (2013-16) med skibet Havana.

Emil har fået sejladsen ind med modermælken. Som søn af Mikkel Beha og Marian Midé har Emil og hans to brødre, Theis og Alfred, ofte været med ud at sejle langt. Inspirationen er også kommet fra Emils farfar, Troels Kløvedal, der har sejlet mere end 50 år som skipper på sit skib, Nordkaperen.

Book Emil Erichsen til det betagende foredrag: ”JORDEN RUNDT OG HJEM IGEN”

Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Midé Erichsen hjem til Danmark i 2016. I dette Emil Erichsen foredrag fortæller han historien om den omvæltning, det var at komme hjem igen. Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra ”Kurs mod fjerne kyster”, vil Emil tage publikum med ombord på Havanas rejse hjemover og med indlevelse fortælle om, hvordan det var fra den ene dag til den anden at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et forandret syn på tilværelsen.

Emil Erichsen tager jer også med på eventyr fra Norges vestkyst til Svalbard

I foredraget vil Emil også tage publikum med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens ”nye” skib Wallenberg. Med flotte billeder og videooptagelser kommer tilhørerne med ned under overfladen, ned i den fantastiske blå verden og vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.

Med oplevelser og fortællinger fra sydlig halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen, fortæller Emil også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring. Få et indblik i, hvordan livet på verdenshavene er. Book Emil ti et spændende foredrag om rejser på og under havet.

Book Emil Midé Erichsen til jers næste arrangement

Emil Midé Erichsen er mere end klar til at tage Jer med ud på det åbne hav med sit spændende, indholdsrige og opvækkende foredrag.

Book Emil Midé Erichsen hos MusikEvent allerede i dag. Kontakt os på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Emil Midé Erichsen

Foredragsholder

3 + 5 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Emil Midé Erichsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen