Connie Svendsen

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder. Hun har en smittende positiv tilgang til livet og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen. Flere end 115.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker.

Hendes 2 mottoer er: “Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret” & “Det du fokuserer på, får du mere af – valget er dit”.

Hun startede sin første forretning som 19-årig og åbnede et par år senere endnu én i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og air-guide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken. Desuden har hun rejst Europa rundt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grandprix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen. Connie Svendsen har i 2014 modtaget en pris ”For Bedste Kundeservice” i Thomas Cook Airlines blandt mere end 28.000 ansatte, så hun ved, hvad hun taler om. Hun har undervist i flybranchen igennem 7 år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed, og har altid haft humoren med i bagagen som sit hemmelige våben.

Connie Svendsen har 4 foredrag man kan vælge imellem:

FOREDRAGET “DET LILLE EKSTRA” – EN PEPTALK OM ARBEJDSGLÆDE

Er arbejdsglæde noget du har nok af – eller er den i restordre på din arbejdsplads?

Få vinger sammen med Connie, når hun med en gavmild portion humor og selvironi giver dig masser af sjove inspirerende eksempler på, hvordan man skaber arbejdsglæde i en travl hverdag.

Hør om vigtigheden af at give “Det Lille Ekstra” og hvordan denne enkle teknik kan føre til store forandringer og resultater. Både i forhold til dig selv, din familie og på din arbejdsplads. Arbejdsglæde smitter nemlig. Det giver mindre stress og bedre teamwork. Færre uoverensstemmelser og smidigere kommunikation. Og den gode nyhed er, at alle kan lære det. Tør du?

Varighed: fra 60 – 75 min.

”Hvis alle turde give ”Det lille Ekstra” ville verden være positivt forandret”

FARVEL TIL BROKRØVENE

Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til take-off når stewardessen, Connie Svendsen, går i luften med sit nyeste foredrag. Hun fortsætter succesen fra ”Det Lille Ekstra” og går nu skridtet videre. Hun prikker til janteloven, gør op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder.

Findes brokrøvene på din arbejdsplads?
Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines, oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige for dem?

Tænk, hvis det er nemt!
Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig om. Måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver:

  • Motiverede medarbejdere
  • Færre sygedage
  • Mindre brok
  • Større arbejdsglæde
  • Mere humor
  • Mere trivsel

Varighed: fra 60 – 75 min.

Kom og bliv topinspireret og få rørt lattermusklerne.

FOREDRAGET: “DET DU FOKUSERER PÅ, FÅR DU MERE AF” – VALGET ER DIT

Med det nye foredrag sætter Connie fortsat arbejdsglæde på dagsordenen. Hun gør op med den danske brok-kultur og sætter fokus på evnen til at ændre holdning.

Humor er stadig i højsædet, og deltagerne får masser af input og værktøjer til at forbedre deres arbejdsliv og privatliv.

Et jordnært og inspirerende foredrag, med plads til masser af humor og refleksion.

Varighed: fra 60 – 75 min.

FOREDRAGET: “AT TURDE LIVET” – EN PEPTALK OM POSITIVITET OG LIVSKVALITET

Med udgangspunkt i sit eget meget spændende liv, tager Connie Svendsen deltagerne med på sit livs rejse. Lige fra hun som 15-årig stod på friluftsscenen sammen med Pjerrot og til hun sammen med sin 8-årige søn rejste alene rundt i Østen. Foredraget er fyldt med humor og fanger deltagerne fra start til slut. Budskabet er: At turde hoppe på livets tog og tage de chancer der byder sig. Hun vil med sin menneskelige indsigt give tilhørerne et positivt vink med sin vognstang, idet hun tør sige, hvad andre tænker.

Varighed: fra 60 – 75 min.

“Tør du hoppe på livets tog eller bliver du stående på perronen?”

Book Connie Svendsen til en pep-talk! Connie Svendsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Connie Svendsen

Foredragsholder

7 + 2 =

Optræden: 60 – 75 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Connie Svendsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen