Festmaskinen

Festmaskinen er et af landets mest anerkendte og veletablerede backingbands og har således også spillet sammen med nogle af landets aller største solister. Genren spænder fra Peter Belli til Tina Dickow, fra Michael Bundesen til Rasmus Seebach og fra Birthe Kjær til Nik & Jay. Book Festmaskinen hos MusikEvent.

Festmaskinen har en helt særlig evne til, at skabe en synlig og hørbar kemi mellem artist og band. Med deres åbenlyse passion for musikken, utrættelige energi på scenen og snorlige professionalisme, skaber de dygtige musikere en energi og varme, som rækker ud, løfter og smitter af på publikum.

Men Festmaskinen er mere end et professionelt backingband. Det er også et liveband, der tager sagen i egen hånd og trækker fuldt dansegulv med et bredt repertoire af egne coverversioner.

At Festmaskinen spiller backing på Rasmus Seebachs liveudgivelse af ”Du’ det dejligste”, optaget live i Royal Arena foran 13.000 gæster, og at bandets blæsergruppe ”The Rusty Trombones” turnerer fast med Lukas Graham, er blot et lille kuriosum.

Festmaskinen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Festmaskinen

Kunstner

5 + 3 =

Optræden: 2 x 60 min. eller 2 x 70 min.

Antal optrædne: 5-11

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Festmaskinen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen