FesterKester

FesterKester leverer feststemt dansemusik samt stemningsfyldt musik under maden. Book FesterKester hos MusikEvent.

FesterKester lægger altid stor vægt på kvalitet, at skabe en god og hyggelig atmosfære i tæt samarbejde med festens publikum og at udfordre den almindelige festmusik. Det gør FesterKester for eksempel ved brug af mange forskellige og utraditionelle instrumenter, som mandolin, banjo, panfløjte, obo, steeldrums, saxofon og trompet.

For FesterKester er det vigtigt, at sælge den musikalske oplevelse og ikke bare muzak til publikum. Med over 1000 spillejobs over hele Danmark, har FesterKester rutinen og erfaringen til at skabe den helt rigtige fest.

FesterKester spiller festmusik med alt lige fra gallashows, dansk Grand Prix, byfest, halbal, bryllup. Derudover spiller FesterKester ligeledes op til fest med temaaften som tyrolerfest eller caribisk aften.

FesterKester spiller genremæssigt dansk- og international rock og pop, jazz og irske numre. FesterKester har altid fokus på festbandets udtryk med nye og forfriskende arrangementer både under dansen såvel som middagen. Under middagen er alt sammen i en afdæmpet, men festlig atmosfære, så der bliver skabt den helt rigtige stemning.

FesterKester hælder også til det klassiske danserepertoire med numre af kunstnere som The Beatles, Creedence og The Eagles.

FesterKester tilrettelægger altid musikken således, at det passer til den enkelte begivenhed.

FesterKester booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book FesterKester

Kunstner

4 + 6 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 2-5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent FesterKester pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen