Ester Brohus

Book Ester Brohus hos MusikEvent.

Ester Brohus, countrymusikkens hjerter dame, udgav sit tiende fulde album ’Game for the Gamblers’ i januar 2016. Præcist to år efter, nemlig i januar 2018, er countrymusikeren, Ester Brohus, klar med et nyt album, nemlig ’Heart of the Country’. Allerede nu har Ester Brohus released to singler, nemlig ’Will You Miss Me’ i januar 2017 og ’The Dreamer’ i november 2017. Begge numre af Ester Brohus kom hurtigt i fast rotation på DR P5.

Musikken er fyldt med fortællinger om skæbne og gang efter gang sætter Ester Brohus nye standarder og højder for, hvad det vil sige at være sangskriver i Danmark.

På det nye album, som udkommer i januar 2018, reflekterer og genfortæller Ester Brohus hele sit musikalske liv og karriere. Ester Brohus’ første singlens eftertænksomme tekst bliver lynhurtigt erstattet af nutidens påmindelse af glæden ved at spille musik, det loyale og trofaste publikum og de mange gode mennesker, som Ester Brohus fortæller, at hun har omkring sig: Har man musikken i sit liv, er det givet, at andre skal kunne nyde godt af det. Ester Brohus har en stærk fornemmelse af, det kommer til at vare så længe, hun formår at stå med oprejst pande.

Ester Brohus har gang på gang bevist, at hun er en af Danmarks helt store sangskrivere med et utal af nomineringer og modtagne grammys. Senest blev Ester Brohus i 2005 nomineret til en Grammy i kategorien Årets Danske Country album.

I sin 30-årige lange musikkarriere, har Ester Brohus fundet stor inspiration til sine sange gennem de mange skæbner, som hun har mødt på sin musikalske vej. Ester Brohus’ musik strikker en række fortællinger om skæbne sammen i et unikt, specielt og udfordrende musikunivers, hvor hun med fastholdent holder fast i sine rødder og musikalske udtryk, nemlig folkrock og americana country.

Pressen kalder Ester Brohus for den kvindelige Johnny Cash, og det er ikke mindst fordi Ester Brohus i adskillige år har optrådt for de indsatte i de danske fængslers åbne og lukkede afdelinger. Ved en tidligere turné valgte Ester Brohus, at tage et mobilt lydstudie med, hvor hun lod fangerne synge med på Who’s there.

En Ester Brohus koncert er mere end blot en musikoplevelse. Med Ester Brohus får du en levende fortælling fra de mange livekoncerter indenfor murene, fra rejserne til Amerika og fra livet som sangskriver. Det er blandt andet det, som Ester Brohus har med, når hun spiller en koncert med sit trofaste og velspillende band. Ester Brohus har spillet og sunget for publikummer i hele landet – alt lige fra små lokale scener til de helt store festivaler. En koncert med Ester Brohus byder på et bredt udsnit af hendes egne numre, hvor der som sædvanlig er knyttet en lille anekdote til. Der er også plads til Ester Brohus’ egne favoritter fra store udenlandske artister, gospel-sange og ikke mindst den karakteristiske bluesmusik, som danner rammen for en musikalsk legeplads.

Med Ester Brohus er ikke to koncerter ens. Vi spiller, fordi vi ikke kan lade vær´, plejer Ester Brohus at sige. Og netop derfor er en aften med Ester Brohus altid er noget specielt. Ester Brohus’ udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige der, hvor de er – i øjetblikket.

Ester Brohus booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Ester Brohus

Kunstner

9 + 3 =

Optræden: 1 x 60 min

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Ester Brohus pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen