Ekspressen

Book Ekspressen tidligere kendt som Humørekspressen hos MusikEvent

Danmarks bedste dansktopband hedder Ekspressen. De har på kort tid stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredtusindvis af mennesker på TV, festivaler og spillesteder over hele landet. Førstesinglen ”Godter På Vej” strøg direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen. Debutpladen ”En Lille Én” blev Årets Dansk Top Album og bandet blev Årets Dansk Top Gruppe 2019 forud for deres andet album ”Til Ære For Alle”.

Pharfar, Chapper, Klumben og Peter Lützen fra Panamah er klar

Ekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah) der er dedikeret til humørmusik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed, men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed – for humør kan jo både være godt og dårligt.

De fire medlemmer, som ellers er vidt forskellige, har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, som man mærker ved første akkord.

Ekspressen har formået at puste nyt liv i dansktop-genren, som vi bestemt mener, fortjener en plads på den danske musikscene og kulturforståelse. Så, er du klar til brunt værtshus, med øl, gule gardiner og alverdens dansktop sange om livets op- og nedture?

Ekspressens glæde ved musikken smitter publikum

Ekspressen er et band, hvor alle spiller og synger og alt er live. Leveringen er i skabet og bandets glæde ved musikken smitter af på publikum, hvilket de allerede har bevist på Smukfest, Wonder Festival, Nibe Festival, Året Der Gik (DR), Dansk Top Prisen (TV2), DR Juleshow (DR), Tuborg Tour Bodega og spillesteder over hele landet. Det er som Gaffa skriver “Dansktop-motoren kører som smurt på Ekspressen”.

I løbet af sommeren 2020 blev Ekspressens sang “Solhverv” et hit med 15 mio. afspilninger, da Lord Siva lavede hans nyfortolkning af sangen. Senest har Ekspressen udgivet sangen “Hun Er Fra Aalborg Af”.

Book Ekspressen

Ekspressen bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Ekspressen

Kunstner

12 + 3 =

Optræden: 1 x 60 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Ekspressen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen