Dressed For Roxette

Den svenske superduo Roxette skrev soundtracket til de farverige 90’ere – med hit på hit! Nu tager Danmarks bedste Roxette tribute-band DRESSED FOR ROXETTE publikum med på en nostalgisk rejse tilbage til tiden, hvor walkman var Gud, og man spillede luftguitar på værelset.

Book Dressed for Roxette hos MusikEvent.

Man får lyst til at spole kassettebåndet tilbage igen og igen for at skråle med på giganthits som The Look, Dressed For Success, How Do You Do, Dangerous, Joyride, Sleeping In My Car, I Must Have Been Love og mange flere… – fuldstændig som man gjorde det, da man var teenager og Beverly Hills 90210 dikterede tøjstilen.

Så frem med hårbørsten! Det musikalske lydniveau og håret er nemlig ualmindelig lækkert og højt, når bandets syv topprofessionelle musikere leverer deres velsmurte sceneshow.

I front som Maria Fredriksson og Per Gessle er sangerinde Anja Møllerskov og sanger/guitarist Christian Visti, og de bringer sammen med resten af DRESSED FOR ROXETTE stemningen hos publikum på kogepunktet og sørger for, at man svæver fra koncerten på en sky af fed 90’er-eufori!

Dressed For Roxette booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Dressed For Roxette

Kunstner

13 + 1 =

Optræden: efter aftale

Antal optrædne: 7

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Dressed For Roxette pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen