Dodo & The Dodos

Det er over 35 år siden Dodo & The Dodos mødtes, men de giver stadig hvad de har – på store og små scener. Det er altid en kæmpefest når Dodo & The Dodos går på scenen og ofte oplever man at publikum synger med fra start til slut, da alle for længst har taget sangene til sig. Hitlisten fra Dodo & The Dodos er meget lang og alle de største sange er med hver gang de giver koncert, for det er sådan publikum vil have det.

Forklaringen er enkel, synes gruppen: »Vi overholder overenskomsten med vores publikum. Vi skal være ydmyge og 110 procent til stede, og har for længst indset, at vores sange ikke længere kun er vores. Derfor er det vigtigt for os at vi giver publikum en 100 procent koncert oplevelse hver gang.« Sange som ’Vågner I Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’ og ’Sømand Af Verden’ har vokset sig større end Dodo & The Dodos. De lever deres eget liv. Det beviser bandet – og publikum – ved hver koncert. Og 1,5 mio. solgte plader siden debuten i 1986 taler deres eget sprog.

For 33 år siden, nærmest ud af det blå, slog Dodo & The Dodos igennem med sangen Giv mig hvad du har. Det skete ved en TV­optræden, hvor Dodo Gad sang sig direkte ind i publikums og anmeldernes hjerter, og i løbet af kort tid indtog orkesteret en stærk position på den danske musikscene.

Men deres historie går endnu længere tilbage. Faktisk har bandmedlemmerne gået i skole sammen og spillet sammen længe inden, de slog igennem, og det kan derfor være minder helt tilbage fra 8. klasse, der bliver talt om og grint af i tourbussen. At dette er en kæmpe styrke og en af grundene til bandets lange levetid, er de ikke i tvivl om. »Vi passede rigtig godt på hinanden, mens vi kommercielt blev større og større. Vi for ikke vild i jagten på succes. Og har jo efterhånden overlevet en række statsministre…«

Glæd dig til en fest når Dodo & The Dodos indtager scenen. Alle hits’ne er naturligvis på sætlisten og bandet er i storform og klar til gå hele vejen for at sikre en forrygende koncert.

Dodo & The Dodos kan også bookes til akustisk koncert.

Dodo & The Dodos booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Dodo & The Dodos

Kunstner

1 + 6 =

Optræden: 2 X 45 min. eller 1 X 75 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Dodo & The Dodos pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen