KGS Disco Power

Book KGS Disco Power hos MusikEvent.

Siden 1982 har KGS Disco Power kørt land og rige rundt med deres mobildiskotek til fester. Helt i begyndelsen med den traditionelle pladespiller. Manden bag KGS Disco Power, er Kenneth G. Sørensen, og var dengang Danmarks yngste DJ.

KGS Disco Power leverer festmusikken til alle slags fester – både med lyden af vinyl over til traditionel 80’er fest, men mobildiskoteket medbringer selvfølgelig altid det brede udvalg fra omkring 5000 CDer.

KGS Disco Power har erfaring fra alt fra store halballer og bryllupper – derudover har mobildiskoteket optrådt med artister som AQUA, Zididada, Lis Sørensen, Peter & De Andre Kopier og mange, mange flere.

Mobildiskotektet KGS Disco Power kommer altid med et lysshow, som er af nyeste teknologi, så der altid sikres variation. Det betyder, at aftenens publokum får en på opleveren hvad angår lys gang efter gang. KGS Disco Power giver den altid op for en fest, hvor publikum kommer op af stolene og ud på dansegulvet til en fest. Derudover er de leveringsdygtige på både laserlys, fyrværkeri og karaokeanlæg.

KGS Disco Power medbringer altid det bedste lydanlæg på markedet og derfor kan der garanteres for et brag af en fest, som får taget til at lette. For mobildiskoteket, er der hverken en fest der er for stor eller for lille.

Så skal du leje en DJ til fest, så er KGS Disco Power det sikre valg!

KGS Disco Power booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book KGS Disco Power

Kunstner

15 + 6 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent KGS Disco Power pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen