Diskotek Pink Panther

Søger du DJ til fest, DJ til bryllup eller noget helt tredje? Book Diskotek Pink Panther hos MusikEvent.

Siden 1983 har Diskotek Pink Panther fyret op for festen for mange tusinde mennesker. Der har altid været fokus på, at underholdningen med Diskotek Pink Panther skal være noget udover det sædvanlige. Af netop den årsag, gør Diskotek Pink Panther en dyd ud af at forbedre og videreudvikle allerede eksisterende events, shows og konkurrencer, så de hvert år kan leve op til deres motto: Diskotek Pink Panther – livet er for kort til kedelige fester!

Muligheden for at levere en oplevelse udover det sædvanlige blev i 2001 styrket, da mobildiskoteket blev en del af partycrew.dk og derigennem fik adgang til større og bedre lys- og lydanlæg samt et bredere crew af festlige og underholdende mennesker.

Musikken er en del af festen

De mangeårige erfarne og rutinerede DJs i Diskotek Pink Panther formår at sammensætte musikken, så den altid passer til aftenens publikum, så der skabes den helt perfekte stemning. Hvad angår lydniveau, er der ikke en finger af at sætte på. Pink Panther leverer altid et topprofessionelt lydanlæg, som kan spille selv den største sportshal op med festlige toner af de gamle klassikere og nyeste hits.

Som DJ til fest er lyset en stor del

Diskotek Pink Panther har et fantastisk lysshow, som stadig indeholder de roterende spejlkugler og kulørte lamper, men nu også mere højteknologisk med computerstyrede lyseffekter, røgmaskiner, stroboscober og andre specialeffekter, som bader aftenens dansegulv i en perfekt lysoplevelse.

Så står du i den situation, at du skal leje en DJ til festen? Uanset om det er et halbal for 2000 personer eller en privatfest for 100 personer, om det er for 50-årige eller 15-årige, er du med Diskotek Pink Panther altid i sikre hænder med en topprofessionel gennemførelse af festen.

Mobildiskotek Pink Panther består af erfarne DJs og har udstyr i topprofessionel klasse. Ved at skabe den helt perfekte stemning får mobildiskoteket sat aftenens fest i allerhøjeste gear!

Diskotek Pink Panther booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Diskotek Pink Panther

Kunstner

13 + 4 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1-3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Diskotek Pink Panther pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen