Flemming Kiil

Flemming Kiil engageres som DJ til fest i mange konstellationer – som DJ til partymusik for det modne og voksne publikum, dansemusik og dinnermusik. Book Flemming Kiil hos MusikEvent.

DJ til fest for det voksne og modne publikum

DJ og entertainer, Flemming Kiil & Kiil Disco Show, er velkendt for at kunne sætte gang i festen med et sikkert valg af musik – uanset om det vedrører den lille eller store fest, det offentlige eller private arrangement. Flemming Kiil leverer et professionelt lyd- og lysanlæg med en yderst behagelig lyd og en topklasse lysoplevelse. Det er jeres fest og derfor spiller Flemming Kiil altid som DJ til fest efter arrangørens anvisninger.

Dansemusik

Flemming Kiil spiller altid de gode gamle klassikere, ’oldies but goodies’, og hits helt frem til i dag. Som DJ til fest leverer han et bredt musikrepertoire, som sætter danselysten i gang – selv hos de mest krævende publikummer – gamle som unge. Flemming Kiil tilpasser altid musikken, så den passer lige præcist til de gæster, som er med på aftenen og der spilles gerne musik på opfordring. Dansemusik, som alle kan synge med på og danse til.

Dinnermusik

Søger du en DJ under maden, er Flemming Kiil en af de få DJs som også tilbyder det. Her spilles afdæmpet og behagelig musik under maden, som er stemningsfyldt, stilfuldt og alsidigt. Musik, som uden tvivl vil sætte gæsterne i godt humør. Og skulle du have et ønske om skålesange, fællessang eller andet, så giv endelig besked – Flemming Kiil arrangerer altid musikken, så den stemmer overens med jeres ønsker og tanker. Selvfølgelig spilles der med på de medbragte festsange, som skulle byde sig i løbet af den festlige aften.

Temafest

Flemming Kiil er også leveringsdygtig som DJ til temafest med temaer som discomusik i 80’erne, oktoberfestmusik, salsaaften, dansktop, countryaften, rock’n’roll i 60’erne, popmusik i 70’erne, grandprix aften og de største danske pop hits gennem tiderne. Flemming Kiil spiller også i Tyskland og kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for tyrolermusik, oktoberfestmusik, apres ski  og neue deutsche welle.

Med Flemming Kiil som DJ og entertainer til festen garanteres, at der vil være musik for enhver smag, så alle kan være med og aftenen bliver en succes.

Flemming Kiil booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Flemming Kiil

Kunstner

4 + 14 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Flemming Kiil pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen