Dissing, Dissing & Las Dissing

Book Dissing, Dissing & Las Dissing hos MusikEvent.

Nærmest som en legende på den danske musikscene, har Povl Dissing med sønnerne Rasmus og Jonas samt den dygtige guitarist, Las Nissen, dannet et forrygende band. I 2013 udkom de yngre Dissingers Kig Op og Povls 25 Minutter Endnu. Dissing, Dissing, Las & Dissing bookes hos MusikEvent.

For nyligt kunne Povl Dissing fejre 50 års jubilæum inden for den danske musikscene. Den rutinerede musikveterans optræden er præget af mange års musikalsk erfaring med adskillige albumudgivelser og optrædener overalt i det danske land. Erfaringen stråler ud af Dissing, Dissing, Las & Dissings performance, og man er ikke i tvivl om, at frontmand, Povl Dissing, stadig brænder for livemusikken og føler sig hjemme både på scenen og med publikum.

Musikeren gennem flere generationer får i Dissing, Dissing, Las & Dissing et friskt pust i form af sønnerne Rasmus og Jonas, der er vokset op og lært op i musikkens tegn. Bandet har ydermere selskab af Las Nissen, som med fantastisk timing og sublim musikalitet gør kvartetten til en eminent liveoplevelse. Føl de gamle klassikere fra et liv som musiker til nye hits fra de yngre generationer – en nuanceret, let og lys koncert med Dissing, Dissing, Las & Dissing, hvor der både kan rockes, grines og grædes.

Familietrioen Dissing, Dissing & Dissing viste sig første gang på jazzfestivalen i Molde i det norske  i 1999 og i det samme år sluttede guitaristen Las Nissen sig til bandet og hermed udvidelsen: Dissing, Dissing, Las & Dissing. Den dygtige guitarist, Las Nissen, har haft sin musikalske opvækst i den nyere grænsesøgende rockgenre og har været guitarist for mange af tidens kendte solister.

Dissing, Dissing, Las & Dissing har sammen udgivet albummet, 3, i 2004 og, Hjemløs, i 2007. Hver for sig har de dog udgivet endnu flere albums. Mens far Povl Dissing fortsætter sin solokarriere og har udgivet, Smertefulde Sange, i 2011 og, 25 Minutter Endnu, i 2013, har sønnerne og Las samlet en trio med albums som, Lige Præcis, i 2008, Balladen med Bartof, i 2010 og, Kig op i 2013.

Alle i Dissing, Dissing, Las & Dissing er kendt for både intelligente, rockede og kærlige toner og har også stået bag yderligere albumudgivelser i andre bandsammensætninger – med lige så stor samhørighed og præcision. Tilsammen har de ni cd’er bag sig, der også tæller Dissing, Dissing, Von Daler & Dissing fra 1997 og Græsset må Betrædes fra 1999.

Jonas og Rasmus Dissing og Las Nissen har ligeledes lavet musik til børne- og voksenbogen, Min Mormors gebis, som de også har turneret med.

Dissing, Dissing & Las Dissing booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Dissing, Dissing & Las Dissing

Kunstner

13 + 2 =

Optræden: 2 x 45 min

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Dissing, Dissing & Las Dissing pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen