Devito 

Book Devito hos MusikEvent.

Devito spiller musik for og til det danseglade publikum. Syng og dans til de største danske og engelske pop og rock hits fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og 00’erne. Selvfølgelig er alle klassikere på repertoiret, sammen med noget af det nyeste fra de aktuelle hitlister.

Devito leverer et fantastisk sceneshow, hvor der altid er perfekt balance mellem moderne teknologi, live instrumenter og fire musikere der bare kan deres håndværk. Instrumenterne i kvartetten er keyboard, guitar, trommer og flotte vokaler, der klinger helt fantastisk.

Jann Guldhammer, Luise Hviid, Jacob Nørholm og Kim Karmark har hver især spillet i mange professionelle bands og som orkester har Devito været på de danske landeveje siden 1992, så der er masser af erfaring at trække på.

Devito kan også bookes som trio (med eller uden sangerinde) – eller evt. som duo. Tag det sikre valg – Devito booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Devito

Kunstner

13 + 8 =

Optræden: 6 timer

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Devito pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen