Den Røde Tråd

Den Røde Tråd er en hyldest til to vigtige elementer af den danske sangskat, nemlig Shu-Bi-Dua og Kim Larsen

Op igennem 1970’erne henvendte to af de største danske bands sig til hver deres publikum:

Shu-bi-dua var de pæne drenge fra Strandvejen, som med deres glade og sjove tekster henvendte sig til hele familien.

Gasolin’ derimod blev forbundet med ungdomsoprør, hippier og tjald. Sangene var markante, samfundskritiske, med stærke budskaber og henvendte sig til et mere snævert publikum.

Typisk var man enten tilhænger af det ene eller det andet band og kunne derfor på opfordring blive bedt om at vælge.

Men hvorfor vælge, når man kan få begge dele!!!

Den Røde Tråd præsenterer nu disse to største bestanddele af den danske sangskat i én og samme musikpakke: et Shu-bi-dua kopi show og et Kim Larsen kopi show. De to shows er en hyldest til hver deres kunstner og fremføres derfor som særskilte koncerter. Det er et super populært live-musik koncept. Book Den Røde Tråd hos MusikEvent.

Den Røde Tråd har siden 2003 optrådt og spillet til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er derfor nu et et etableret og populært kopiband på den danske musikscene.

Repertoiret repræsenterer den danske folkesjæl, hvor nationalfølelse og fællesskab er i højsædet, og rummer nogle af de mest populære danske hits igennem tiden. Med andre ord: en rød tråd igennem dansk musikhistorie!

Med to så store hitkataloger kan festen ikke undgå at blive en succes. Der er med andre ord fællessangs-garanti! Tænk bare på sange som: Hvalen Hvalborg, Midt om natten, Fed rock, Rabalderstræde, Vuffeli-Vov, Fru Sauterne, Står på en alpetop, Kvinde min, Sexchikane, Tarzan Mamma Mia, Stærk Tobak, Køb bananer, McArine, Hvis din far gi’r dig lov, Den røde tråd og Jutlandia.

Den Røde Tråd… Danmarks bedste underholdningspakke! Shu-bi-dua eller Kim Larsen? Den Røde Tråd booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Den Røde Tråd

Kunstner

3 + 2 =

Optræden: 2 X 75 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Den Røde Tråd pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen