Den Danske Mafia

Book Den Danske Mafia hos MusikEvent, så får du en helt unik oplevelse med masser af god feststemning som inkluderer fællessange og luftguitar!

Den Danske Mafia har i en del år kørt de danske landeveje tynde. De danske party rockere er efterhånden blevet en institution i dansk festival- og klubkultur. Med et repertoire bestående af John Mogensens udødelige sange, fortolket som rock klassikere, er succesen bare vokset og vokset. Den Danske Mafia var fra starten enige om, at John Mogensens sange skulle gøres mere aggressive og “up to date”, men der skulle selvfølgelig ikke laves alt for meget om. For det er vigtigt for Den Danske Mafia, at deres publikum fortsat kan synge med på sangene, da det er med til at skabe fest og stemning.

For jer som ikke kender Den Danske Mafia, så kan deres musikalske stilart beskrives som en god blanding af John Mogensen, Metallica og Status Quo, krydret med stemningen fra verdens største ølfestival “oktoberfest i Munchen”. Så når du booker Den Danske Mafia til dit næste arrangement, så kan du være helt sikker på at der nok skal komme gang i den.

Den Danske Mafia spiller hvert år på mange af landets førende festivaler.

Med 5 cd-udgivelser i bagagen har publikum desuden haft muligheden for at tage Den Danske Mafia med hjem og lære de populære Mogensen-sange fra en lidt mere rocket og samtidig party orienteret vinkel. Kort sagt et frisk pust fra et band med et lunt glimt i solbrillerne, og et klart mål med musikken – at skabe en FEST.

Genhør de mange klassikere som bl.a. Karl Herman og Jeg, Der Er Noget Galt i Danmark, Fut i Fejemøget, Så Længe Jeg Lever og Ensomhedens Gade.

Der leveres også store hits fra John Mogensens tid i Four Jacks, så  som Mandalay og Åh Marie.

Medlemmerne i Den Danske Mafia er:

Henrik Bjørn: leadvokal og bas

Henrik Johannessen: guitar og kor

Michael Fast: trommer.

Før de blev til Den Danske Mafia, spillede de tre musikere sammen i rockbandet Bad Monday, hvor de fik udgivet to albums. De tre udbrydere valgte at gå sammen for at give Danmark lyden af John Mogensen i en verden inden for rock.

Book Den Danske Mafia til jeres næste fest – og fyr den maks af!

Book Den Danske Mafia til dit næste arrangement. Kontakt MusikEvent i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Den Danske Mafia

Kunstner

7 + 11 =

Optræden: 2 x 45 min.

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Den Danske Mafia pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen