Harness

Harness er med deres meget folkelige og udadvendte optræden blevet en af de mest populære og efterspurgte skotsk / irske orkestre i Danmark. Book Harness hos MusikEvent.

Harness består af de to irske musikere Fergus Alan McElligott (bas, rytmeguitar og vokal) samt Ken Warner (guitar, keyboard og vokal).

Op gennem 60´erne og 70´erne har de spillet i forskellige musikalske sammenhænge og bl.a. været support for så store navne som The Who, Joe Cocker, The Small Faces, The Love Affair, Crazy World of Arthur Brown og The Move.

De er begge født og opvokset i Irland, men har igennem mange år haft fast base og bopæl i Skotland, dog med afstikkere til bl.a. London.

Derfor behersker Harness et kæmpe stort skotsk/irsk repertoire. Harness har spillet overalt i Danmark og altid med stor succes, for Harness har en sjælden evne til at underholde og begejstre ethvert publikum, så alle hygger sig og synger med på de velkendte melodier.

Repertoiret er pop/rock eller skotsk/irsk folkemusik, men kan engageres til et mix af begge dele.

Harness booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Harness

Kunstner

10 + 10 =

Optræden: 3 X 45 min.

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Harness pressefoto her

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen