Curly Band

Når CURLY BAND indtager scenen starter festen med et brag. Fra første sang er dansegulvet fyldt op. Højt humør, smil på læben, dansemusik og spilleglæde ud over det sædvanlige er med til at skabe et feststemt publikum – hver eneste gang! Book Curly Band hos MusikEvent.

CURLY BAND så dagens lys i 1987 og festbandet har spillet live musik til fest i det meste af landet. Store events eller små fester. For CURLY BAND er intet er for stort eller småt. CURLY BAND er til enhver tid fleksible og tilpasser sig netop dit arrangement så du er sikker på en oplevelse i topklasse.

CURLY BAND har altid fokus på musikalsk udvikling for at følge med publikums ønsker og har altid de sidste nye hits med til festen. CURLY BAND spiller dansemusik med numre fra de kendte 60’ere, 70’ere og 80’ere og frem til de sidste nye dansehits. Westlife, Robbie Williams, U2, TV2, Boney
M, Rasmus Seebach, ABBA……Intet problem – CURLY BAND spiller med sikkerhed den live musik til fest du vil høre.

CURLY BAND er meget mere end bare musik og sang. Panfløjte, harmonika, trompet og saxofon ‐ Nå, ja og ligeledes banjoen! CURLY BAND spiller på mange strenge, hvor variationen er et nøgleord, når stemningen skal lægges til netop din fest. Med et tårnhøjt musikalsk niveau og et topklasse koncertshow, er CURLY BAND et super danseband der med sikkerhed kommer ud over scenekanten og har kontakt med publikum.

CURLY BAND er en begivenhed for både ører og øjne. Festbandet CURLY BAND stiller med et imponerende og moderne lyd- og lysanlæg. Det er meget svært ikke at lade sig gribe af stemningen, når det store stjernetæppe glimter i baggrunden af festbandet.

CURLY BAND består af fem erfarne og topprofessionelle musikere. Booking af CURLY BAND sker hos MusikEvent og kan bookes som 3‐4 eller 5 mands festband alt efter størrelsen på dit arrangement. CURLY BAND har med festbandets store succes opnået stor efterspørgsel i hele landet. Vil du sikre dig CURLY BAND til din fest, er det med at være ude i god tid.

Curly Band booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Curly Band

Kunstner

5 + 11 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 3-5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Curly Band pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen