Creole Catz

Book Creole Catz hos MusikEvent.

Et festligt og forrygende arrangement serveres selvfølgelig med Creole Catz’ medrivende boogie- og jazzrepertoire. Louis Jordan og Louis Primas swingende rytmer, en smule Just Frost som kombineres med flerstemmig sang giver dagens publikum en skøn jazzoplevelse.

Sangtapetet er blandet med numre fra jazzhovedstaden, New Orleans, med blandt andet Louis Armstrong, danske evergreens såsom ‘Sidder på et værtshus’, ‘Bel Ami’, ‘D’Angleterre’ med flere.

Køreplanen er med Creole Catz klar for et vellykket jazzarrangement, hvor der med et alsidigt jazzrepertoire er noget for enhver smag – for unge såvel som ældre publikummer.

Creole Catz’ musikere har mangeårig erfaring fra både danske og udenlandske jazzscener, hvor musikerne i jazzbandet endda har optrådt og hentet inspiration i New Orleans. Creole Catz’ solide swing, humør, rytmik og servering af sangene gør, at bandet både har god kontakt med de der vil lytte og de, som vil danse.

En sikker koncert i jazzens tegn fås med Creole Catz.

Creole Catz booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Creole Catz

Kunstner

1 + 14 =

Optræden: 3 x 45 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Creole Catz pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen