Creedence Clearwater Repeated

Book Creedence Clearwater Repeated hos MusikEvent.
Oplev Danmarks Mest Autentiske Creedence Clearwater Revival-Band!

Der er noget magisk ved at genopleve de uforglemmelige hits fra 60’erne og 70’erne, især når de bliver leveret med en autenticitet, der tager dig tilbage i tiden. Velkommen til Creedence Clearwater Repeated – Danmarks mest autentiske Creedence Clearwater Revival-band!

En Rejse Tilbage I Tiden

Sange som “Bad Moon Rising,” “Have You Ever Seen The Rain,” “Down On The Corner,” “Proud Mary,” “Up Around The Bend,” “Lodi,” og “Who’ll Stop The Rain” er sande rockklassikere. I selskab med Creedence Clearwater Repeated kan du opleve disse sange og mange flere i deres oprindelige pragt. Bandet spiller med en dyb respekt for det originale materiale og formår at genskabe den autentiske Creedence Clearwater Revival-oplevelse fra 1969 – nu, over 50 år senere!

Elsket Af Publikum Over Hele Danmark

Begejstringen for CCR er stadigvæk stærk i Danmark, som bekræftes af udsolgte koncerter i hele landet, fra Brovst til Brøndby. Publikum elsker at høre disse tidløse hits udført med sådan hengivenhed og professionalisme.

Det Autentiske Lineup

Creedence Clearwater Repeated består af fire erfarne musikere. Sammen udgør de den sidste ingrediens i et magisk tilbageblik i tiden:

Christian Klerke – Lead-vokal/rytmeguitar

Adam Madsen – Bas

Peter Bryndorf – Lead-guitar/vokal

Rasmus Hymøller – Trommer

En Ægte Tidsmaskine Af Rock’n’Roll

Creedence Clearwater Repeated er mere end blot et kopiband; de er en europæisk inkarnation af den legendariske Creedence-lyd. Fra den rå, røgede vokal til den rytmiske gnist af guitarerne og den pulserende rytmesektion – her får du den ægte Creedence-energi live på scenen.

En Levende Oplevelse Af Tidsløs Musik

Med dygtighed og dedikation har Creedence Clearwater Repeated formået at indfange essensen af 60’ernes og 70’ernes ikoniske musikalske æra. De leverer autentiske fortolkninger af klassikere som “Bad Moon Rising,” “Proud Mary,” og “Fortunate Son,” der vil transportere publikum tilbage til en tid, hvor musikken var ægte og følelserne intense.

Mere End Bare Musik – En Rejse Tilbage I Tiden

Uanset om det er for et festivalpublikum eller på mindre scener, er målet altid det samme – at efterlade publikum med følelsen af at have oplevet Creedence Clearwater Revival anno 1969 live på scenen. Bandet leverer en uforglemmelig rejse tilbage i tiden og serverer en oplevelse af rockmusikkens guldalder.

Slut Dig Til Oplevelsen

Creedence Clearwater Repeated har leveret koncerter på alt lige fra festivaler til udsolgte intimkoncerter over hele Danmark. Slutter du dig til rækken, kan du være sikker på at skabe minder og efterlade publikum sultne efter mere.

Oplev den autentiske Creedence-energi med Creedence Clearwater Repeated – oplev tidløs rock’n’roll som aldrig før!

Creedence Clearwater Repeated booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Creedence Clearwater Repeated

Kunstner

7 + 6 =

Optræden: 2 x 45 min. eller 1 x 75 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Creedence Clearwater Repeated pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen