Country Sisters

En gruppe en ambitiøse piger startede for mere end 25 år siden, som det allerførste pigeband i hele Europa, som udelukkende optræder og spiller countrymusik.

1989 var første gang, man kunne opleve Country Sisters og siden dengang har pigebandet spillet over 400 koncerter rundt i Europa – ligeledes er det blevet til en lang række koncerter udenfor Europa. Book Country Sisters hos MusikEvent.

Country Sisters har med den nuværende besætning eksisteret siden 2014 – alle de kvindelige bandmedlemmer er utroligt musikalske og usædvanligt gode dansere. Alle i bandet er konservatorieuddannet og bandets leder Sonia udtaler: ’Hver gang jeg har ledt efter et nyt bandmedlem, har jeg været utrolig heldig. Hver gang Country Sisters har fået nyt medlem, har jeg været heldig at finde en kvindelig musiker med endnu større talent end den foregående. Det er vigtigt, at nye medlemmer går godt i spænd med resten af bandet og at vi nyder at spille sammen – og det gør vi!’.

Country Sisters’ repertoire spænder bredt og publikum vil opleve alle genrer inden for countrymusikken – alt lige fra den klassiske countrymusik til de nyere, moderne countrymusik til bluegrass, cajun, rock’n’roll og gospel.

Country Sisters spiller med trådløst system til både mikrofoner og instrumenter, hvilket giver dem en stor bevægelsesfrihed og giver mulighed for, at kunne performe og optræde med de unikke danseshows. Netop den fordel kommer showets publikum til gode, som viser stor tilfredshed når countrybandet optræder. Specielt de hvide guitarer, den tætte kontakt til publikum og skift mellem kostumer gør hele koncerten perfekt!

Country Sisters har i dag fire solo vokalister, som hver især kan spille på minimum to forskellige instrumenter, hvilket tilsammen gør Country Sisters koncertshow helt unikt!

Country Sisters booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Country Sisters

Kunstner

15 + 8 =

Optræden: 3 x 45 min

Antal optrædne: 6

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Country Sisters pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen