Christian Fuhlendorff

Oplev Christian Fuhlendorff – den uovertrufne improvisationsmester og alsidige underholder. Bookes hos MusikEvent

Christian Fuhlendorff, en af Danmarks sjoveste stand-up komikere, er kendt for sin mesterlige og unikke evne til at improvisere og til at gøre alt sjovt. Han brød igennem i 2007 med sit første one-man show, og siden da har han konstant imponeret anmeldere med sine finurlige betragtninger og udødelige jokes.

Hvorfor booke Christian Fuhlendorff?

Fuhlendorff leverer hver gang med en altomfavnende komik, der appellerer til alle, uanset om du jonglerer tal eller høvler gulve. Hans professionalisme har gjort ham til et elsket ansigt på både DR1 og TV2, og hans alsidighed strækker sig til niche-præget indhold på kanaler som TV2 Zulu, hvor han har skabt tv-serier som “Kristian”, ”Fuhlendorff og de skøre riddere” og været vært for Zulu Awards.

Men Christian går ud over det overfladiske og berører også dybere emner. Gennem sin karriere har han med stor humor udforsket og underholdt om alt fra alternative versioner af biblen og verdenshistorien til personlige emner som barndomsdiagnoser og tidligere stofmisbrug.

Christian Fuhlendorff: Mere end en Stand-Up Komiker

Christian er ikke begrænset til stand-up; han har også imponeret som skuespiller, medvirker i stykker som “Mågens” på Nørrebro Teater, en løssluppen fortolkning af en Tjekhov-klassiker. Han har også markeret sig som vært for tv- og podcast-programmer, der spænder fra underholdning og rollespil til dybe samtaler med spændende personligheder.

Uanset hvilken disciplin Christian kaster sig over, formidler han komplekse emner på en jordnær og vanvittig morsom måde. Som han siger, “Jeg lever af at få folk til at grine. Nogle gange får jeg også folk til at tænke, men det vigtigste er grinene. Og det har jeg gjort siden 2001.”

Foredrag med Christian Fuhlendorff – En inspirerende fortælling om at overvinde livets udfordringer

Hvem gider tage den sædvanlige vej? Fuhlendorff tilbyder et unikt foredrag om en barndom med fejldiagnosticering, ordblindhed og om at finde sin egen vej igennem det. Han fortæller ærligt om sin skoletid, og den modstand han stødte på, men også de gaver han fik i processen og som formede hans unikke tænkemåde. Ordblindhed er ikke et skridt tilbage, det er mere et genialt tilløb til livet.

Fuhlendorffs fortælling er ærlig, sårbar og selvfølgelig sjov. Han opfordrer til at finde sin egen vej, for som han siger, “hvem gider også at tage den vej, alle de andre tager? Jeg siger ikke, det bliver let, men det bliver lidt sjovere, og at der er mange, der gerne vil gå sammen med dig.” Gå ikke glip af muligheden for at opleve Christian Fuhlendorff og hans inspirerende foredrag om at overvinde livets udfordringer.

Christian Fuhlendorff bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Christian Fuhlendorff

Kunstner

14 + 12 =

Optræden: 1 x 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Christian Fuhlendorff pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Christian Fuhlendorff

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen