Carsten Bo & Jon

Carsten Bo & Jon har nu spillet professionelt over det ganske land i over 20 år.  Carsten Bo & Jon har et kæmpe repertoire og kan derfor spille musik for enhver smag og indenfor mange forskellige genrer. De spiller stort set til alle slags fester både private og offentlige. Book Carsten Bo og Jon hos MusikEvent.

Carsten Bo har siden sit 10. år optrådt som professionel musiker og behersker derfor de sorte og hvide tangenter indenfor alle stilarter og på alle niveauer. Carsten Bo har desuden medvirket i de kendte orkestre Klaus & Servants og De 4 Esser.

Jon startede karrieren i børnerock orkestret Deruda’, og er siden blevet brugt flittigt som studiemusiker. Derfor kan Jon høres på utallige indspilninger gennem de sidste 30 år både som guitarist og som korsanger. Erfaringen som festmusiker tog fart, da Jon startede orkestret Dans-Let, og siden blev han headhunted til det kendte partyband Fabers Showband.

I 1997 møder Carsten Bo og Jon Kjærran hinanden og de finder straks ud af, at kemi og musiksmag passer godt sammen, og det fører med sig, at de nu i over 20 år har spillet til tusindvis af fester landet over. Carsten Bo & Jon har et musikalsk motto : ”Vi bliver ved fordi vi kan li’ det vi laver og fordi vi har passionen”.

Carsten Bo & Jon spiller alt fra det behagelige, dæmpede dinnér musik, den stille vals, de svingende evergreens til en go’ 60’er rock’n’roll, masser af 80´er og 90´er musik og til de sidste nye med alle de kendte kunstnere vi alle kender og altid med et lydniveau – afstemt efter kundernes ønsker.

Carsten Bo & Jon booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Carsten Bo & Jon

Kunstner

7 + 1 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Carsten Bo & Jon pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen