Brødrene Olsen

Brødrene Olsen – vinderne af det europæiske- og internationale Melodi Grand Prix 2000! Book Brødrene Olsen hos MusikEvent.

Jørgen Olsen og Niels Olsen i front i Brødrene Olsen er uden tvivl en af vor tids største poplegender herhjemme. Brødrene Olsen deltog op gennem 70-80-90’erne intet mindre end syv gange i det danske Melodi Grand Prix. I sejrsåret 2000 var der mere end én million seere, som så Brødrene Olsen vinde over de ni øvrige deltagere. Vinde med en sang, som fangede publikum fra første akkorstrøg. Brødrene Olsens sejr skyldes en melodi og sang – ganske simpel – men stadigvæk meget kompleks, nemlig med Smuk Som Et Stjerneskud. En hyldestsang, som den ene halvdel af Brødrene Olsen, nemlig Jørgen, skrev til hans kone og den modne kvinde.

I maj måned 2000 repræsenterede Brødrene Olsen endeligt det danske land i den internationale grand prix, Eurovision Song Contest, i Stockholm, hvor nærmest hele Europa viste deres begejstring og glæde, hvilket gav en sikker og velfortjent førsteplads til Brødrene Olsen. Brødrene Olsen fik en sikker sejr stik imod bookmakernes odds. Brødrene Olsens sang førte uden tvivl feltet fra start til slut. Den engelske version af vidnersangen, Fly on the Wings of Love, gik direkte i hjertet hos både publikum i festsalen og alle de europæiske seere, som fulgte showet hjemmefra.

Jørgen og Noller, som er Brødrene Olsen, har siden de vendte tilbage, som europæiske grand prix vindere, deltaget i nogle af Europas mest berømte radio- og tv shows nationalt og internationalt.

Også i udlandet har Brødrene Olsen gjort det ganske glimrende. Brødrene Olsen har blandt andet modtaget dobbelt platin i både Sverige og Norge for vindersangen Wings of Love. I flere af de skandinaviske lande har Brødrene Olsen sikkert ligget nummer 1 på single- og album-hitlisterne og i det resterende Europa har Wings of Love simpelthen sprintet ind på europæiske hitlister med høj hastighed.

I starten af maj 2001 udgav Brødrene det ventede album, Walk right back. Et sikkert og album der ligesom det forrige album, bunder i den traditionelle pop – dog også med inspiration af både latin, rock´n´roll og ikke mindst de skotske sækkepiber!

På trods af Brødrene Olsens sejr i 2000 og vidt omfattende berømmelse tager Brødrene Olsen situationen med deres sædvanlige ro – for Brødrene Olsen har tidligere prøvet både berømmelse og succes. Brødrene Olsens debutalbum, Olsen, som blev udgivet i 1972, solgte mere end dobbeltplatin i Danmark. På daværende tidspunkt oplevede Jørgen og Noller i Brødrene Olsen nogle hektiske år, men i den tid, som teenageidoler med skrigende fans, som søgte og mødte brødrene overalt, hvor de var. Brødrene Olsen slog for alvor igennem i 1980’erne i udlandet. Det gjorde Brødrene Olsen blandt andet i Tyskland, Frankrig, Japan og selvfølgelig skandinavien med hits som – Marie, Marie, Louise og I Give You All The Love I’ve Got.

Brødrene Olsen har med enorm succes udgivet de to coveralbums med Songs & More Songs, som indeholder tophits fra 1960´erne og 1970´erne. Og her med sange som Brødrene Olsen selv gerne ville have skrevet.

Brødrene Olsen deltog i 2005 igen i det danske melodi grand prix med sangen Little Yellow Radio, hvor duoen fik en meget flot 2. plads.

Senest har Brødrene Olsen udgivet et nyt album, hvor de synger duet med Sir Cliff Richard, som faktisk også synger kor på hele albummet.

Nej – Brødrene Olsen er stadig helt fremme i feltet. Der er næppe grund til bekymring for alle de trofaste og loyale Brødrene Olsen fans. Brødrene Olsen vil hele året kunne opleves ganske som altid rundt omkring på de danske såvel som udenlandske musikscener.

Brødrene Olsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Brødrene Olsen

Kunstner

13 + 3 =

Optræden: 1 x 75 min

Antal optrædne: 2 eller m. band

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Brødrene Olsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen