Michelsen & Bramsen

Sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen har gennem sidste 4 årtier lagt Danmark ned og blevet folkeeje. Flere generationer har sunget med på hits som Sig du kan li mig, Ud under åben himmel, En lykkelig familie, Mandagsstævnemøde, Indianer – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet i danskerne. Book Michelsen & Bramsen hos MusikEvent.

Oplev nutidig energi og legendariske hits på scenen

Michelsen & Bramsen, tidligere kendt som ‘Tøsepigerne’ eller ‘Anne Dorte og Maria’, har officielt skiftet kurs og præsenterer sig nu som en dynamisk duo under deres nye navn – MICHELSEN & BRAMSEN. Med dette skifte følger også en fornyelse af deres ikoniske sange og etablering af en moderne musikoplevelse.

I 80’erne satte Michelsen & Bramsen tonen med sange som ‘Indianer’ og ‘Ud under åben himmel’, der stadig er fast forankret i mange menneskers musikalske erindringer. I stedet for at hvile på fortidens laurbær har duoen valgt at bringe deres legendariske repertoire ind i nutiden gennem friske fortolkninger. Med et fast band, bestående af nogle af landets bedste musikere, leverer de deres klassikere med ny energi og nutidig kant.

Michelsen & Bramsen har taget kvantespringet ind i det 21. århundrede, og deres mål er at forblive aktuelle og relevante. De ser deres kvindelighed som en styrke og del af et voksende fællesskab af kvinder inden for musikbranchen. En branche, der har udviklet sig markant siden deres start, og som de nu ser som et stort rygstød.

Deres livekoncerter er en fejring af en musikalsk storhedstid, hvor publikum kan forvente genfortolkede hits som ‘Jeg vil la’ lyset brænde’ og ‘Sig – du ka’ li’ mig’. Med nerve, skarphed og enestående musikalsk dygtighed fra deres band skaber Michelsen & Bramsen en unik oplevelse, der appellerer både til dem, der ønsker at genopleve 80’erne og 90’ernes magi og dem, der er på udkig efter en frisk tilgang til velkendte toner.

Oplev Michelsen & Bramsen live, når de tager deres nutidige energi og legendariske hits med på scenen.

Michelsen & Bramsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud

Book Michelsen & Bramsen

Kunstner

13 + 11 =

Optræden: 1 x 75 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Michelsen & Bramsen pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen