Die Herren

Die Herren har eksisteret siden 1991 og er et af de førende kopibands indenfor U2 musik. Deres mål har altid været at videreformidle U2’s musik, så den udvikler sig, giver ny mening, giver ny dimension og ikke mindst giver publikum en unik koncertoplevelse.

Die Herren prøver ikke for enhver pris at lægge sig 100 % op ad U2. Det er altid vigtigt, at publikum kan forholde sig til sangene og bruge dem til noget. Die Herrens versioner skal altid rykke og svinge – uden at de mister U2´s nerve og særlige kendetegn. Derfor ændrer Die Herren fra tid til anden arrangementer og figurer, så de virker i deres setup – dog altid uden at gå på kompromis med U2´s ånd!

En koncert med Die Herren er stor oplevelse lige fra de går på scenen første gang og til de forlader scenen efter sidste ekstranummer. Alt hvad der sker på scenen, skal være en del af koncerten og være i musikken. Pauserne mellem sangene. Måden de drikker vand på. Måden guitaren bliver stemt på. Måden de bevæger sig på og kommunikerer med publikum.

Publikum skal altid føle sig underholdt og synes at det er umagen værd at deltage i en Die Herren-koncert. De skal føle, at det var godt, de ikke blev hjemme! De kan altid forvente et veloplagt band som er klar til at spille ”Deres bedste koncert nogensinde”.

Book Die Herren hos MusikEvent

Die Herren er et band uden berøringsangst og den nære kontakt med publikum er en vigtig ingrediens i koncerterne. Det er der, live-musikken kommer til sin ret – det er der, den gør en forskel!

U2´s sange har deres absolutte styrke – live. Derfor behøver man ikke nødvendigvis, være den store U2-fan for at værdsætte en Die Herren-koncert. Sangene i Die Herrens varetægt viser lige præcist, hvor gode de er og hvor godt de virker, når de bliver spillet med energi, nærvær, humor og indlevelse.

Die Herren booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Die Herren

Kunstner

8 + 14 =

Optræden: 1 x 75 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Die Herren pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen